Radius Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 tak ja snad taky, akorat nemam pro zmenu u sebe feldu, takze nikoho sokovat nebudu PS: felda ma v praze jednu sakra velkou vyhodu, na 99% ma clovek prednost vsude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Ozi: uz jsi vymyslel denni sviceni? Mels na to cas pres rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Uprimne vubec jsem to neresil finisuju bakalarku a na nic jineho nemam cas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Ano, v neděli 3.3. též dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 (editace) Kluci napda vas nejaky box s WAPkou, cestou ze Zizkova na Branik? motokara je spinava jak prasatko, tak ze bych ji oplachl aspon z nejvetsiho, jen nevim o zadnem boxu edit: respektive vim o Shell na Balabence, ale tam bych se musel vracet a je to zajizdka... Editováno: 2. Březen 2013, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Tak 23 hodin do srazu, uz se tesim... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Ahoj všem, zatím to vypadá tak, že se zítra přijedu podívat. DOTAZ: bude tam prosím někdo, kdo má kabel pro novější typy Škodovek a mohl by na mém Citigu zkusit Corner? Zde a zde jsem našel nějaký postup. Nevím zda je to takto na všech Škodovkách / vozech z koncernu, přesto jsem přiložil odkazy, že to někdo zprovoznil. předem díky, Technikus 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 taky dorazím, ale asi o něco později, uvidím jak budu stíhat. A rozhodně auto mejt nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Kluci napda vas nejaky box s WAPkou, cestou ze Zizkova na Branik? motokara je spinava jak prasatko, tak ze bych ji oplachl aspon z nejvetsiho, jen nevim o zadnem boxu edit: respektive vim o Shell na Balabence, ale tam bych se musel vracet a je to zajizdka... Tak na tu to prave nezkousej, tam jedu ja , kazdopadne ne kvuli tomu aby bylo auto cisty, ale mam sul na brzdach ze sobotni dalnice.... tak to trochu prostouchnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 (editace) Technikus ja kabel vezmu. Mam nejnovejsi... Baris kdyztak mi cinkni ale myslim ze tam nejakou dobu budeme... Radius to nehrozi ja rano na sedmou jedu na zizkov a pak uz se tam nedostanu a pojedu rovnou na sraz Editováno: 2. Březen 2013, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Kdo potrebuje bufika za 30 tis? http://www.alza.cz/tristar-ka-5027-d394292.htm Pche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 na co bufika je teplo, budem mejt auta, vemte si lestenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Lukason: Kdybych zejtra nemusel do práce tak bych si je vyzvednul osobně sakrááá to mě štvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 no hele je mi to jasny ........ kazdopadne ja stejne nevim jestli pojedu ....... budu to vedet az tak zitra ve 12:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 tak jaký jepočasí v Praze? Tady u nás na severu nasněžilo, tak než tam dojedu, tak to bude auto jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Právě -3ºC v Modřanech Ozi Torreto: díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Baris: Zizkov sviti slunicko. Teplota nevim... Technikus: zatim neni zac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 tak uvidím co všechno za počasí zažiju po cestě hlavně že v praze bude hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Zima je snad už pryč, takže musí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 V Praze je krásně, svítí sluníčko, sucho odpoledne bude nad nulou a super prostě moc se na vás těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Už jsi něco dával z té objednávky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Myslíš na auto? Zatím vůbec nic všechno mi to tady hezky leží připravené v poličce ale kluci už to mají u sebe jeden si to vzal ještě ve čtvrtek a druhému jsem to předal včera Btw. budu sebou brát foťák, je to OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Já zatím přidal prahové lišty a myslím, že sluší ... Foťák určitě vezmi, uděláš pár fotek a tak zdokumentujeme dnešní akci těm, kterým to třeba nevyjde a nebo naopak uděláme reklamu, kdo váhal, bál se nás a uvidí, o co přišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Zdarec borci. Také dorazím. Je to ve 14 hodin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 technikus: ano, lišty jsem viděl a sluší moc! Pawouk: ano, 14:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.