baris Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Určitě bych to už posunul na pozdější hodinu, pak se to parkoviště hezky vyprázdnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Ozi: jj, dám vědět. Mám to chápat, že by ses přidal do auta? Jen nevím, jak moc to bude příjemná cesta na staviteláku po D1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Ozi ... dík za to zamykání. Funguje správně. Sraz se mi líbil, pro mě spíš na poslouchání a dobrá relaxace. Těším se na další. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Gratuluji k registraci a prvnímu příspěvku. Byl jsem rád, že měla Zelenáda společnost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Lukason: jj, ty 16" jsou přesně ty co poslal Ozi, bohužel foto nemám ale až budu doma v Jižních čechách, můžu je nafotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Ozi: ........ hele ten link sem delal presne tak jak si rikal uz poprvy a tedka to nefunguje tak nevim kurnik PavkaKorčagin: ............... taky gratuluju a CITIK peknej,.... zaujal me volat ve spojeni bezoveho interieru a o malem DSGcku nemluvne,... hrozne by me zajimalo jak DSG funguje ...... doufam ze na pristim srazu budes, a trochu me povozis :D ..... predem diky Koty: ........... jasny jenom jak je to stim vzorkem ? jsou tam aspon 4 mm a cena ? ..... kdyztak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Citigo ale přece nemá DSG,ale "robotizovanou" převodovku ASG. Technicky nejde o klasický „automat“, ale o běžnou manuální převodovku, která je však ovládána elektronicky. A to je docela rozdíl,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 ......... a jooooooooo sry, sry ....... uz mi to bliklo ...... kazdopadne to vesmes automat je ne ? nebo tam rychlosti musis jenom defakto stouchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 V případě CITIGA to je správně ASG. Moc km jsem s tím zatím nenajel, ale jeví se to jako dobrý. Řadí brzo, ručně bych řadil později, ale je to na spotřebu a pokud nezačnou klesat otáčky a nebo se prudce nepřidá, tak dolů neřadí. Takže 50km/h. na pětku není nic divného. Při prudkém sešlápnutí plynu zařadí čtyřku normálně, trojku případně i dvojku s meziplynem. V případě potřeby je možno řadit ručně a když mě to už nebaví, tak to zas nechám na ASG. Převezme si to samo (a). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 jasny,... takze je to automat, lehce receno a takovej malej spuntik od velkeho DSG ...... kazdopadne na pohodli a komfort si myslim parada a po praze jeste vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Lukason ... řídí jednotka to "šťouchá" sama. A to podle toho jak jedeš. Volbu režimu řazení to nemá, ale umí to rozpoznat samo. A ručně to jde taky, jen to nemá spojku a s plynem si taky moc starostí dělat nemusíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 (editace) http://cs.autolexicon.net/articles/prevodovka-asg/ Editováno: 3. Březen 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 PavkaKorčagin: rado se stalo, aspon neco se dneska podarilo jinak samo taky gratulace k registraci a musim uznat ze ten volant je mazlivej, uz jsem rozhodil site a rad bych ho pak dal do sve budouci OII Lukason, ja nevim, me to dycky chodilo bez problemu, bohuzel se ti na upravu podpisu nedostanu, abych to mohl zkusit a me podpis nejde upravit uz rok, dycky s tim prudim standise... mc2uba: s trochou stesti by to mohlo byt tak ze bych te/vas vzal ja, jestli se teda nebojis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 (editace) ach tak,.. takze abych to schrnul LAICKY je to takovej polo automat akorad tomu proste chybi ta spojka ........ jinak je to proste klasicka manualka, ktera ma elektrooniku a spojka je ovladana elektronicky OZI: ........... aha,.. no tak to smazu a kaslu na to ...... beztak to vsichni najdou v oddeleni FI hnedka na zacatku tak nac se stim trapit Editováno: 3. Březen 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Hned po nastartovani jsem zjistil, ze jsem lhal, spotreba byla 6.8l a kdyz jsem dorazil dom, tak 6,3l a po dalsim vylete jsem se dostal na 6.0. Mam to nafocene . Jinak fotky bych take bral v puvodni velikosti, klidne bez SPZ. Jizda tak normal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 když bych měl volno, tak na ten autosalon v Brně bych se taky rád podíval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Lukason, trochu se snaz at to nejak vypada Radius, to mas tak velkou spotrebu? ja po pohodove ceste s Lukasem po spojce jsem prijel do garaze s prumerem 5,3 baris: kdyby jsme to resili tak se urco ozvem, v nejhorsim neni nic lehciho nez vzit dve auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Brněnský autosalon - je to už konečně víc,než jen výstavka několika málo jednotlivých dealerů značek? Kvůli tomu jsem tam přestal jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 snazit v cem ? co se tyce spotreby nikam sem nehnal a po prijeti do garaze a jeste corani po meste u nas a do BILLY sem dojel s prumernou podle PPC ..... prumer: 5,0 l/100 km, ujeta vzdalenost 170 km pri prumerne rychlosti 69 km/h ...... coz podle me spotreba uplne v pohode co myslite jooooooo a na ten autosalon bych se pridal klidne taky ......... a nechcete jet spis vlakem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Lukason: je tam něco okolo 5mm (můžu změřit přesně o víkendu) - gumy jsou Pirelli P7 Cinturato. Cena: dohodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Pawouk: nemam tuseni, nebyl jsem tam asi 3 roky, ale muzu se tam zkusit znovu kouknout, za to nic nedam Lukason: snazit s podpisem, poslal jsem ti ho pokusne v SZ, jen nevim jestli to pujde spotrebu mas luxusni, ja se na dalkach dostanu pri takovemhle prumeru i pod 5, ale vetsinou me tak pomalu jezdit nebavi, max kdyz nas jede hodne, to se pak hur predjizdi a jedu klidneji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Ozi Toretto : radiss33: co nadelas, to je holt zima... jojo to je fakt,uz aby se prezouvalo a ty pidikolecka sly dolu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 tak o vikendu nafot a pak dej vedet jinak o cene musis mit nejakou predstavu ne ? nebo to nechas na me ? ........ a taky abych nezapomel,... tady moje jedna rychla momentka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 OK, domluveno. Moje představa je někde okolo 9.000.- ale jsem schopný se domluvit na lepší ceně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Koty kdyz z nej chces dostat prachy tak nemuzes hned nabizet slevu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.