Přejít na obsah

Sraz v Praze a okolí


Doporučené příspěvky

Lukason, trochu se snaz at to nejak vypada ;)

 

Radius, to mas tak velkou spotrebu? ja po pohodove ceste s Lukasem po spojce jsem prijel do garaze s prumerem 5,3 :)

 

baris: kdyby jsme to resili tak se urco ozvem, v nejhorsim neni nic lehciho nez vzit dve auta :)

 

Velkou? Kdybych jel  dvouma Fabiema - aby to bylo stejne dlouhe jako O2, tak bych s tvoji spotrebou jel pres 10l :). Ne ted vazne, me to prijde vpoho, malokdo se dostane na tuhle spotrebu s O2, kor kdyz vim ze si s tim zajezdim, nema turbo, tak se musi tocit a ja tomu couda davam. Dneska jsem se pozoroval razeni, davam 2800 za 2, pak 3tis a rovnou sazim 4ku, pak je to jak 1.9 TDI :) a ostatni na semaforech jen cumej (no mozna maj start stop :D)

 

 

A v kolik jste to rozpustili?

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, co se dá čekat všechno na Autosalonu letos. V roce 2011 byl celkem obsáhlý a nebylo tam zas moc lidí, takže se v klidu dalo jezdit testovacími vozy. Já mě tehdá půjčený Citroen C4 1,6 eHDi a potom Sean Leon 1,2 TSI Sport Paket. A bylo tam toho mnohem víc. Škodovka tam měla celkem velké zastoupení a i ostatní značky toho měli celkem dost.

 

Ten v roce 2009 stál za prd, tam nebylo skoro nic :(

 

Letos tam jedu určitě, jeden den mě nezabije. Otázka je, zda to nebude na 2 dny kvůli závodům RC modelů, které by měly být součástí Autosalonu, avšak do Autosalonu měsíc a zatím o RC žádné nové zprávy, tak čert ví, jestli to bude nebo ne.

 

Nic méně, mohli bychom vyrazit ve větším počtu, jako zástupci skodahome.

 

Ozi: určitě mi nebude vadit jet tvou Motokárou :)

 

Btw. kdo chtěl ještě ty fotky? :) pošlu odkaz do SZ :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja vam nevim, ale rok od roku jsou vystavy na BVV horsi a horsi. Zacalo to tehdejsim AutoTecem, Invexem a skoncilo to Autosalonem. Vstupne drazsi a drazsi, vystavovatelu mene a mene a o informacich, ktere poskytuji prodejci skoda mluvit. Vice se dozvim z nejake recenze a nebo primo na strankach vyrobce...jo, na druhou stranu modelek (hezkych holek) je tam plna hrst, ale co z toho...

Co bych v Brne z vlastni zkusenosti na BVV doporucil je nejaka hudebni akce, sam jsem se zucastnil nekolika koncertu, treba Scooter a nebo David Guetta a jo, ty novy pavilony pekne duni a je tam teplo :)

Ale je to moje osobni nekolikaleta zkusenost a tak se rozhodnete sami. Ono to jiste nepostihlo jenom Brno.

Jo, takovy autosalon v Zeneve bude hned o necem jinem...

Editováno: , autor: technikus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ten autosalon se teda pak nejak dohodnem, ja jsem konce brezna zasekanej, ale pak bych mel mit nejakej prostor neco resit a mohli by jsme se nejak domluvit... ;)

 

technikus: tak jasne Zeneva ta je nekde jinde, stejne jako akce a vystavy v nemecku, ale tak to je spis o politice prodejcu v te ktere zemi a navic ceske vystavy nejsou nejak moc prestizni zalezitost, nicmene, pokud se domluvi banda lidi tak to pak uz neni ani tak o tom jak vypada autosalon, ale spis jak moc dobre si to umej lidi uzit... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...