s-talker Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Rapidovo MPI je jen mirne upravene stare dobre HTP 51kW na 55kW, snizily se ztraty, kultivovanost na volnobeh, zvuk motoru a par dalsich drobnych uprav, nic prevratneho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4422442255ps Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 To se bude řešit obsah a výkon motoru ? Tak to mužu zůstat doma :-D já tam jedu protože nechci v neděli večer čučet na telku tak jsem si myslel že tohle bude smyslupnější pokecat koukat a tak :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazlinaa Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 tak ji vem s sebou ja ji za to vezmu cokoladu Takže, kde mám tu slibovanou čokoládu od Oziho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 On ti ji neposlal? To je ale lajdák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazlinaa Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 NE, příště mu muže nikam nepustím a může si žvatlat jak chce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Tak,rázné slovo ženy se musí poslouchat. Účast byla jinak velmi slušná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Mazlinaa a ja jsem snad psal ze ti ji poslu? Psal jsem at te Kuba vezme s sebou a ze ti ji dam - ale takhle... jinak vsem moc diky za dnesni sraz, myslim, ze se maximalne povedl jak velikou ucasti tak i super pokecem - uz se tesim na priste az se sejdem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazlinaa Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Nebuď drzej, příště tam ani muže nepustím Má maličkost beztak nechyběla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 ale jasne ze chybela, nejvic ze vsech, chybel divci element 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazlinaa Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 No to víš, žádná není tolik tolerantní jako já Ale muž se mě chtěl zbavit, tak jsem se klidila 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Až tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 To dycky hraje, jako že se jí nechce nakonec si vykecaly holky hlavu a vypily 2 flašky vína a když jsme s Lukášem přijeli, tak prej že jsme měli dovést další flašku a jet zpátky na sraz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 ty voe co je tohle za výmluvy Tak bohužel jsem musel jít,s tím nic neudělám,tak nevim proč výmluvy Kdybych nešel,tak jsem nejspíš dorazil....Asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 no hosi a jakto ze jste se uz neukazali? vino si maj holky priste objednat s tesca ale aspon vidite jak jsme to dobre naplanovali, kdyz se zmenilo misto a musite jezdit kolem lukyska Wena: to bylo mysleno ne na to zes musel do prace, ale na to ze si stejne vsechny videl na sh srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Sraz se povedl. Ozi dííííky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Ozi: no je pravda, že z OMV na Jižní spojce to je k Lukášovi asi 2 minuty jízdy autem, takže by to taky nebyl problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Badd: nz mc2uba: ja vim, ale takhle mas aspon dal aby pro vas holky nemohli prijit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Mazlinaa : ... Má maličkost beztak nechyběla ... No chyběla CITIGO bylo připravený na zkušební jízdu. Pucoval jsem to celý odpoledne a Ty nedorazíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 (editace) Ac zase pozde .... ale i tak dorazil, tak dekuju za fajn vecer,.... priste opet, ale mel bych vyhradu,... posunul bych to cca o hodinu ci dve dopredu ......... uz zacina byt tma zase celkem brzo Pavka: ........... Jednu jizdu si asi zamluvuju na priste pokud dorazis,... to ASG me porad vrta hlavou jak to jezdi a radi Editováno: 13. Říjen 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 nevím jak ostatní, ale pro mě by posun o hodinu dopředu znamenal neúčast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Jezis jakto ? ....... driv to tak prece bylo nekdy dokonce i ve tri prece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 LUKASON - snad to dáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Ozi Toretto: vyznělo to špatně,ale mělo to být myšleno tak,že když jsem viděl všechny na sh srazu,tak mě to tolik nesere,že nemůžu na pražskej sraz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 wena tak to jo, to fakt vyznelo trochu jinak Lukason - to sice jo, ale neivm jestli je to prijatelne, prave z toho duvodu, ze hodne lidi o vikendu odpoledne nemohlo se to posouvalo takhle vic na vecer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Tak v létě se jezdilo na chalupy apod., teď v zimě tohle zas odpadá a taky se to posouvalo na pozdější hodinu, že bylo dlouho světlo a teplo mě osobně to je nějak jedno, když budu mít čas a žena mě pustí, tak dorazím ve 3 i v 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.