Anthoan Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Víš jak se to říká: Nebuď zvědavej, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 ........ Sem, az moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 3. jsem v práci, nějak mi to pořád nevychází, jiný neděle mám volný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Jak tak koukám,to tam bude Wén@ sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 No nebylo by to poprvé.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Tak nejspíš stihnu dorazit a mám to i po cestě zpátky, takže se na 95% ukážu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 (editace) To si mel spis na mysli Hanzcolumbo ohledne brouseni LEDek Ten tam mel druheho bileho Rapida v benzinu Jinak dik, bylo fajn Vas poznat i osobne. ne ty jsi mi tam rikal neco o brouseni tech ledek, kazdopadne uz je to fuk, svestky si me uz vzali na krajnici a jelikoz neni auto psany na mne, tak jsem se vykrucal ze o tom nic nevim a ze mam obe ruce levy.... takze ledky dam pryc Sraz: mam volno, ale ucast slaba, takze jestli se to nezlepsi, tak je skoda zhavit Feldu a nebo neco jineho??? Editováno: 1. Listopad 2013, autor: Radius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 V 16:00 napíšu jestli pojedu,nebo ne...Dle účasti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Bohuzel,... me to nevyjde,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 koukám, že účast téměř nulová, co takhle to uděla teda až příští neděli 10.11.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Asi bych byl klidně pro,protože teď je to fakt bída Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 10 jsem ve škole, ale nějak bych snad mohl dorazit, jen trochu později... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 tak zkuste napsat, kdo by toho 10. mohl a uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Pro mne je to jedno, jeslti 3. nebo 10. U obou termínů jsem v práci, takže bych dorazil po práci, pokud bych to stíhal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Já budu minimálně do 17:00 v Lysé nad Labem, takže bych možná dorazil později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 tak já dneska nedorazím viděl bych to na příští neděli ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Jak to s váma vypadá na tudle neděli? Nebo jste minulou byli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Můžu na cca sedmou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 moje ucast bohuzel nebude,... mam tyden volna v praci,.. tak si ho chci uzit praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Přátelé, též nedorazím -pracovní povinnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Jen to odložte, at můžu přijet pak i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 hurikan a na kdy to chces odlozit, tohle je trochu adhoc - takze pristi pravidelny sraz bude az v prosinci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 když to dobře půjde tak od pondělka čekám dáreček v 46. týdnu, ale moc tomu nevěřím že bude tak brzo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 tak to uz mas za par Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 (editace) termín dodání s v průběhu mého čekání docela měnil 46,47,48+ , prej když nebude dobrej termín že mi půjčí nějakou šlupku asi ale počítám s tím 46, kdyby něco zavolal by kámoš.. Editováno: 7. Listopad 2013, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.