lukyssek Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Bych se i přidal, ale časově to nevidím moc reálně...tento týden dělám do 19.00 a zatím nevím jak ten příští..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Přidám se k vám. Čtvrtky večer jsou OK, nebo i víkendy jsou u mě průstřelný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 tak mě to zítra nevyjde, ale viděl bych to na příští čtvrtek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 příští týden možná lepší než tento. na zítra už toho mám sakra dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 No on se časem někdo přidá. Já přijedu taky jen v připadě, že nás bude povícero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Já bych přijel také, ale přemýšlím zda se nedomluvit na nějakém bezpečnějším místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Olin: jsem taky za změnu místa. jsou nějáké návrhy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 do prahy nejedu! leda že by se nešlo od aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 tak co tento čtvrtek??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Za mě dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Co už bude teplo snad co dát sraz někde venku? Na Čerňáku na parkáči??? Co vy nato. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Nebo na Zličíně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 já jsem pro jak na Čerňáku tak na Zličíně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Když uvažujete o změně místa, tak vám doporučuju udělat sraz v OC Šestka. Je tam fakt malý provoz a hodně místa, jak na střeše, tak uprostřed v garáži. A hlídají to tam jejich pochůzkáři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Je fakt hezky, hlasuju pro Čerňák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Tak co je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 zličín :dD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 už jsme dlouho nic nenaplánovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 co vymyslet něco tento týden? co třeba někde na jihu Prahy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Jsem pro! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 já zítra odjíždím zítra dopoledne mimo Prahu,ale příští týden by to u mě šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 až něco vymyslíte tak uvidim, třeba bych se otočil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Já to mám teď trošku z ruky tak to asi netihnu ... tak až na Chabry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 tak co třeba příští týden?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 příští tejden kdy? taky aby aspon už nechcalo a samo by se mi nejlíp líbil čerňák a od auta neodejdu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.