foromen Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Klidně přijeď, právě proto se to pořádá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tak asi dorazime ve dvou Teda ve trech - ja, zena a auti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 koukám, že tentokrát nás tam bude celkem dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 ahoj kluciiiiiiiiii a holkiiiiiiiiiiiiiiii , ve stredu bohuzel nemuzu, v nedeli se nam narodila dceruska 3450gr 48cm, ted jsem v praze a zitra jedu odpolko zas do varu a chci byt co nejvic s nima, takze priste uz prijedem 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 2Kani: Gratulace! Hlavně ať je princezna zdravá a roste k radosti rodičů. Jinak nic neslibuju, ale když to vyjde časově, mohl bych se ve středu v Hostivaři na chvíli zastavit. Rád vás lidičky (a vaše miláčky) poznám. Mám to z Dubče sice kousek, ale lítám všude možně, tak uvidíme. A když ne teď, tak příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rider.Tom Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 2Kani: Tak to gratulujeme i my z Roudnice a přejeme jen krásné zážitky a hlavně mooooc zdravíčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 2Kani: Gratuluju!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Připojuji gratulace ... pokusim se taky objevit měl bych se zvladnout utrhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Kani, ještě jednou gratulace a pozdravuj holky. . Hele, teď mi došlo, ono udělat díru do díry je umění, a tobě se to povedlo už 2x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 2Kani: Gratulace! Hlavně ať je princezna zdravá a roste k radosti rodičů.Jinak nic neslibuju, ale když to vyjde časově, mohl bych se ve středu v Hostivaři na chvíli zastavit. Rád vás lidičky (a vaše miláčky) poznám. Mám to z Dubče sice kousek, ale lítám všude možně, tak uvidíme. A když ne teď, tak příště Ty jsi z Dubče?To jsme skoro sousedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Kani: Gratulace k rozšíření rodiny. pro ostatní: doufám že dnes dorazíte v hojném počtu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rider.Tom Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Jasně že dorazíme,my jsme dva...tak jsem zvědavej kolik vás dnes budu mít šanci poznat.. Ještě pro jistotu,stále platí že je to na Hostivaři ve 3.patře Intersparu? Kdyby jste totiž viděli bloudit zelenou Octavku tak na mě houkněte,nejsem Pražskej,tak jsem na to zvědavej.. Těšíme se na vás... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Rider.Tom: ano 3.patro kryteho parkoviste:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Tak ja se objevim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Za chvilku vyrážím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Za chvilku vyrážím. už? ja tam budu až tam 17.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 teda pánové a dámy, vy se pořád jen srážíte... velká gratulace Kanimu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Foromen půjde určitě ještě na nákup. taky dorazím po 17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Taky s běloušem dorazíme.Auto je sice už neskutečně špinavý,ale nemá cenu to mejt.Takže po 17té hod tam budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Jirko to už dorazíš novým??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Jirko to už dorazíš novým??? no jasně . Už je od soboty doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 tak to je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 tak to je super už mám najeto 500 km a je spíš hnědý než bílý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 No já musím trochu dřív, než se přeplácám přes Prahu, tak to bude opruz . Tak za chvilku jedu už vážně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 2jirka3: Jojo, Dubeč. Odkud jsi ty? Jaký to bylo? Kolik vás tam bylo? Mě to nevyšlo časově a pak jsem vezl přítelkyni do centra. V Hostivaři jsem dneska sice byl, ale až v 21:45. Tak snad příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.