Radius Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Takze damove a pany. Je dnes sraz, ci neni a v kolik pripadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Dnes sraz není, s velkou pravděpodobností se přesune na další neděli, tedy 9.7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Dnes sraz není a je vyjimecne odložen na pristi tyden - tedy 9.6. Důvody: malo lidi dneska mohlo pocasi rozhodne nepreje pristi tyden se ozvalo spousta lidi ze by mohla další sraz bude už klasicky 7.7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Doufám,že příští neděli nebude takovej nečas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Taky doufám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 A v kolik tedy dáme sraz? Psal jsem si s Drewiem a ten říkal, že 18:00 je na něj pozdě, že by nejpozději od 17:00. Tak to dáme od 17:00 a kdo může, ať přijede a kdo ne, tak dorazíte na 18:00? Souhlasíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 za mě 17 ok a klidne se zdrzim, uzivam si volna a aspon si tam stihnu udelat aktualizaci map a Drewieho neznam, tak aspon se seznamim s nekym novym... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Předběžně dorazím na 17 hodinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Ok, my nějak dorazíme, aspoň tam nebude kluk sám my tam pojedeme Lentilkou z Lípy (aspoň jí konečně uvidíte), ale po cestě se ještě musíme stavit v Jičíně pro nalakované věci, takže přesný čas nevím, ale dorazíme určitě snad kolem 17:30 - 18:00 Jinak drewie byl i na SH, hrdý majitel "oranžové" Fabie Combi, která má vyšší výbavu, než kdejaký Superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 super, pocitam s tim mc2uba ja vim, ale jak chcalo tak jsem nemel moc prilezitosti se s nekym pobavit a byl jsem skoro porad zalezlej v baru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Aha já až podle videa od Libora jsem zjistil, že jsi odjížděl hned za mnou bohužel počasí bylo na prd, snad bude v neděli hezky a konečně pořádně pokecáme a omrkneme auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 jj, jel jsem za tebou, protoze nahore to zablokoval ten golf a pres lidi tam neslo projet no snad na podzim bude lip a stihnu udelat i par drobnych uprav abych se mohl prihlasit do souteze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Já jsem o hořejšku ani neuvažoval, když jsem viděl to bahno, tak jsem jel cestou nejmenšího odporu, na neutrál na asfalt a pak už po čisté silnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 ja si to zahazel i cestou bahnem z kopce, mohl jsem jen pres bahno vyjet rovne, ale stejne bych si asi hrabnul a navic stejne sem auto zaprasil uz cestou na sraz, protoze jsem jel pres prahu tak mi to bylo jedno ted v nedeli to snad stihnu umejt nez pojedu na sraz, aby to vypadalo aspon trochu lidsky, i kdyz u nas je jeste porad hodne vody kolem silnic a podobne a je tu trocu problem s tim ze se to hned zasvini... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Uvidíme podle počasí já pojedu asi jako čuně, páč bude mít za sebou Lentilka nějakých 350 km, takže myslím, že čistá do Prahy dojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 no uvidime, snad bude pekne, jeste stejne potrebuju umejt interier pred skodahome jsem to stacil jen vyluxovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Dorazime ve dvou, snad bude hezky a poradne pokecame i za sraz SH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Kamaradi,... ja nevim jestli dorazim, uvidime samozrejme podle pocasi ( udajne by melo byt pekne ) ..... ale jelikoz budu lepit asi folii na strechu a davat ploutvicku + babicka chce malovat chodbu, tak me poprosila jestli bych ji to nevymaloval prave v nedeli,... sice je sraz cca od 17:30 .... ale opravdu nevim jak to budu stihat,.... radsi reknu ze nejspis asi pro tentokrat vynecham .... ale uvidime, nepredbihejme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazlinaa Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Pche, jen odjedu a už si zase drze pujčuje Lentilku :X To jsem to dopracovala chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Mazlinaa na tom je videt ktere auto je lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazlinaa Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Tak samozřejmě, že Lentilka má navrch! Ale tak jak muž psal, konečně Vám ji také předvedeme na vlastní oči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Tak my bohuzel nedorazime, jelikoz zamestnavatel stale neposlal penizky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Mazli: musíte začít jezdit oběma autama zároveň Libor: škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Tak samozřejmě, že Lentilka má navrch! Ale tak jak muž psal, konečně Vám ji také předvedeme na vlastní oči Jsem ji viděl ve středu,kousek od toho místa,co jsem minule fotil Kubův kombík. V neděli má zase pršet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 tak se schovame do mekaca a budem zrat burgery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.