drastys Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Zdravim, mam Fabii a nefunguje mi predni ani zadni parkovaci(obrysove) svetlo. Nedavno jsem menil podsviceni tlacitek, doufam ze to s tim nema souvislost. Na leve strane jinak vsechno funguje. Prava strana bez problemu sviti cela. Prosim poradte co s tim. Zkousel jsem mennit zarovky a kontroloval jsem i pojistky, nic ale nepomohlo. Je zajimave ze predni byla vyhorela, ale zadni je OK. Kdyz dam levy blinkr tak se parkovacky rozsviti. Dekuji za kazdou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Zkontroluj na spínači světel pin č. 13 s šedočerným vodičem. Buď nespíná spínač světel nebo by mohl být povytažený kablík. V pozici sepnutých parkovaček musí být 12V na pinech 13 (levé parkovačky), 14 (pravé parkovačky) a 16 (osvětlení SPZ a přístrojové desky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 21. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Zkontroluj na spínači světel pin č. 13 s šedočerným vodičem. Buď nespíná spínač světel nebo by mohl být povytažený kablík. V pozici sepnutých parkovaček musí být 12V na pinech 13 (levé parkovačky), 14 (pravé parkovačky) a 16 (osvětlení SPZ a přístrojové desky). Dekuji za radu, zkusim. Jsem se prave snazil najit ktery pin je p ro parkovacky, ale nenasel jsem to nikde. Muzu se zeptat kde jsi to vycetl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 V dílenské příručce jsou schemata. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7864 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 21. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 V dílenské příručce jsou schemata.http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7864 Tohle mam stahnute ale nenasel jsem to tam, asi neumim hledat . Muzes mi poslat stranku a oddil v kterem to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 (editace) Pokud máme stejnou příručku ( já ji nemám staženou z internetu) tak: Elektrická schémata, elektrická schémata, např. na str. č. 66/5 - spínač světel, 58L - levá strana obrysových světel, 58R - pravá strana obrysových světel, 58 - osvětlení SPZ, přístrojové desky a spínačů. Dále navazují stránky 66/5 zapojení žárovek obrysových světel, 66/7 se zapojením páčky blinkrů a parkovacích světel, 66/8 s potenciometrem osvětlení spínačů a panelu přístrojů, 66/23 panel přístrojů. V Elektrická schémata, Skladba schémat zapojení, str. VI najdeš označení svorek. Ta schémata opravdu nejsou moc přehledná. Editováno: 21. Srpen 2007, autor: Dula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Burda_46959 Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 (editace) . Editováno: 4. Únor 2012, autor: Milan Burda_46959 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.