paul_tdi Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 zdravim,nevim jak se to stalo ale z ničeho nic když dam štelovani LEVEHO zp.zrcatka tak se mi štelujou obe dvě a když dam Prave tak jde jen to...měl sem to leve rozebrane ale žadny spojeny drat nebo něco podobného sem nenašel,mam oct.2000.a jěšte jedna věc asi to jde snadno ale nemužu sundat krytku stropního osvětleni chci tam dat barevnou žarovku a nechci to nejak poničit.prosim o radu.dííík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 zdravim,nevim jak se to stalo ale z ničeho nic když dam štelovani LEVEHO zp.zrcatka tak se mi štelujou obe dvě a když dam Prave tak jde jen to...měl sem to leve rozebrane ale žadny spojeny drat nebo něco podobného sem nenašel,mam oct.2000.a jěšte jedna věc asi to jde snadno ale nemužu sundat krytku stropního osvětleni chci tam dat barevnou žarovku a nechci to nejak poničit.prosim o radu.dííík A Ty mas stelovanie L zrkadielka samostatne? Lebo ja tam mam L+P a P na ovladaci. Este je to tam aj napisane. Skus dat foto toho ovladaca, pripadne nejake blizsie info o aute (MR, vybava, ...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Když seřizuješ levé zrcátko, tak pravé jde taky. To je v pořádku. Je to udělané tak, že když nastavuje levé, tak se pravé dá do přibližné polohy, tak jak by to asi mělo být a pak to přepneš jen na pravé a doseřídíš jen pravé. A to vnitřní osvětlení, nevím přesně jaké tam máš světlo, dělalo se více typů, ale většinou se pod to krycí sklíčko u čelního skla uprostřed vrazí šroubovák, trochu zapáčit a je to venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 21. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 ja mam to auto chvili a hned mi chlap vrazil do zrcatka,tak sem ho hal do kupy a až ted se si vsim že jedou obě najednou,tak sem si nebyl jisty....dik za odpoved,sem rad že tak rychle a pro mě dobre přisla odpoved... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.