Publikováno Září 5, 200717 r Chtěl bych se zeptat jestli má vůbec Octavia Combi po faceliftu zadní zástěrky? Dával jsem face nárazník a zástěrky původní jsem tam nasadil. Ale jak tak koukám po Octách tak se mi zdá, že ty face mají zástěrky jen vpředu.
Září 5, 200717 r Autor Tak jsem vybehnul ven a vyfotil to... je to jen mobilem, tak snad Ti to pomuze. No jo vidíš. Díky. Koukám jsou jinačí než ty předface.
Říjen 15, 200717 r Původně jsem dával faceliftové na starý nárazník a teď jsou i na faceliftovym nárazníku. No problemo.
Říjen 15, 200717 r Já na 4x4 r.v.2003 nemám jj taky 4x4 r.v. 2003 a nemam je tam! Možná až s tím autem budeš lítat trochu v terénu, tak uvidíš proč tam jsou dobré kamínky dokážou docela divy na blatnících. Mám je tam, ale nebyly tam původně.
Říjen 15, 200717 r Já na 4x4 r.v.2003 nemám jj taky 4x4 r.v. 2003 a nemam je tam! Možná až s tím autem budeš lítat trochu v terénu, tak uvidíš proč tam jsou dobré kamínky dokážou docela divy na blatnících. Mám je tam, ale nebyly tam původně. tomu mému laku neuškodí už ani klíče
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.