RaKa Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Tak jel jsem do servisu na výměnu manžet poloos a měnili i čidlo ABS a vraceli mi auto s poznámkou, že je v háji napínák a bylo by dobré to vyměnit. Pak jsem sednul do auta a nevěřil vlastním uším. Takový rachot jsem v životě neslyšel a při otáčení volantem motor vydával ještě horší zvuky. To jsem hned reklamoval a po chvíli mi auto přivezli znovu, že to nedělá napínák ale volnoběžka alternátoru a ujišťovali mě, že na motor nešáhli. Otevřeli mi kapotu a ukazovali mi jak napínák při volnoběhu kmitá (o dobré 2-3cm). Je možné, že takhle z ničeho nic odešla volnoběžka? Je to pouhá shoda náhod? Za ty manžety a čidlo ABS jsem vysolil 6litrů a teď to budou další 2 :-( Ještě dodám, že je to TDI PD a auti má nalítáno 118tis. PS: sháním dobrý servis v Praze za slušný peníz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Může se stát....a stává se to,kdo nezažil,neuvěří.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.