krtek1966 Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Prosím o pomoc - mám oct combi I,rok výroby 08/2001,tdi 66kW elegance .Nedávno mi přestala chodit elektrika v levých zadních dveřích.DO zamknu i odemknu celé auto kromě LZ dveří,od řidiče mi nejde na LZ dveřích ovládat stahovačka a ani z těch dveří to místně nechodí.Takže celé dveře jsou mimo provoz.Rozdělal jsem je a zjistil jenom prasklý držák(jezdec) na stahovačce.Ten se pokusím vyměnit.Byl jsem s tím v irig. servisu a tam mi řekli,že oprava bude stát cca 10.000,- Kč,že je to vadný motorek.Pro jistotu jsem se stavil u dvou soukromníků a taen jeden řekl to samé a druhý aspoň přiznal,že neví co s tím.Náhodo ujsem zjistil ,že okénko začne makat ovladačem na těch dveřích ,(od řidiče ne),pokud mám sundaný kryt dveří-pokud ho namontuju zpátky,tak nechodí opět nic.Tak jsem prošel zásuvku ve dveřích a kabely ,jestli to někde není zlomený,prošoupaný atd.Nic jsem neobjevil.Na základě rad odborníků jsem si sehnal pohon stahovačky s mozečkem a vyměnil ho.Jaké mne čekalo překvapení. Stahovačka začala fungovat ,ale úplně mi zblbla ostatní okna,ta si začal dělat co chtěla.Zastavovala se v různých pozicí ,nechtěla dojíždět do krajních poloh,at.Centrál. zamykání LZ dveří se stejně ani nehnulo a tak jsem ten motorek zase vyhodil(r.výroby 2000 - asi jiná generace,ale nápisy na starém motorku jsou nečitelné).Už jsem to zkoušel opravit sám,byl jsem ve dvou aut. servisech a u třech soukromníků a buďto ctěli za cca 8-10.000Kč vymněnit řj stahovačky u LZ dveřích - což nepomohlo,a nebo si s tím nevěděli rady.Potřeboval bych nějakého šikulu ,který mi buĎto poradí nebo to opraví za rozumnou cenu a nebude ze mne dělat masťáka,který mu postupně bude platit za nové náhradní díly a práci než se mu povede na to přijít . Díky za nápady a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 VAGem zjistit typ dveřní jednotky cos tam dával pokud je správnej typ tak kontrola chybové paměti a bloky hodnot v komfortce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek1966 Vloženo 10. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2007 to už jsme zkoušeli ale výsledek žádný.Asi budu muset zkusit orig. autoservis ale v jiném městě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek1966 Vloženo 10. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Usoukromníků už jsem taky byl- první to odmítl napojit s tím ,že závada je jasná(vadná řj dveří a hned chtěl 7 000) a druký technik se napojil ,ale hlavní řj centrálu a dveří s ním údajně nechce mluvit.To je vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.