Dodo-Kolín Vloženo 29. Srpen 2012 Vloženo 29. Srpen 2012 No aspoň to má víc na očích a nezapomene na to Citovat
Dodo-Kolín Vloženo 17. Září 2012 Vloženo 17. Září 2012 Stojí chlapeček v podchodu a zastaví kolemjdoucí paní a požádá jí "Nemáte u sebe oheň?" "Ježíši chlapečku, ty už kouříš? Kolik ti je let?" "Dvanáct" "A to už kouříš? "No jasně.. Já už i šukal" "Šukal?? To jsi z toho přece ani nemohl nic mít?" "Taky ne.. jsem byl vožralej jak svině" 1 Citovat
Cjoctavian Vloženo 17. Září 2012 Vloženo 17. Září 2012 V posledný deň platnosti slovenských korún hovorí päťstokorunáčka päťdesiathalierniku: "Keď to tu skončíme, ja pôjdem určite do neba!" "Prečo si si taká istá?" pýta sa päťdesiathaliernik. "Pretože ma mali ľudia z nás všetkých najradšej, všetci sa zo mňa vždy tešili, a keď o mňa prišli, tak plakali!" Na druhý deň stoja pred nebeskou bránou, ktorá sa po chvíli otvorí, vyjde z nej svätý Peter a vraví: "Päťdesiathaliernik, ty poď dnu a ty, päťstokorunáčka, pôjdeš do pekla!" "Ja? Ale prečo, svätý Peter, veď mňa mali všetci radi, každý sa z mojej prítomnosti vždy tešil, každý po mne túžil, tak prečo?" "No dobre, milá moja, ale povedz, koľkokrát si bola v kostole?" Citovat
Cjoctavian Vloženo 26. Září 2012 Vloženo 26. Září 2012 odkedy je znizenie spotreby o 12% znizenim emisii o 80% ? http://www.setricpaliva.sk Citovat
Pawouk Vloženo 26. Září 2012 Vloženo 26. Září 2012 No toto,vždyť mají v referencích i VW. Jen jestli to ve VW vůbec někdo ví... Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Září 2012 Vloženo 26. Září 2012 Citace: "...SUPERTECH® v kontakte s palivom vďaka vibráciám vozidla vydáva infračervené elektromagnetické žiarenie..." tak to bych se bál s tím jet po terénní cestě, aby se mi palivo nepřehřálo v nádrži a nakonec mi nevybouchlo a já neletěl jak Trepifajxl... Autor celýho blábolu je zřejmě velmi dobře nadán talentem oblbovat lidi... Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Říjen 2012 Vloženo 1. Říjen 2012 ... ujet, vojet a potom přejet.... Citovat
Cjoctavian Vloženo 3. Říjen 2012 Vloženo 3. Říjen 2012 chore http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6yUmd9wqlbE Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Říjen 2012 Vloženo 3. Říjen 2012 Ale tohle: , to je reálnej život ... Citovat
Dodo-Kolín Vloženo 12. Říjen 2012 Vloženo 12. Říjen 2012 V Audi vymysleli pohon na všechny čtyři kola a dali si to do znaku... V Renaultu nevymysleli nic a taky si to dali do znaku.... Citovat
Luďa Vloženo 25. Říjen 2012 Vloženo 25. Říjen 2012 Před několika dny zažil vedoucí autodílny neuvěřitelnou příhodu. Přišla za ním blondýnka a žádala ho o sedmsetdesítku. Všichni přítomní se na sebe nechápavě podívali a jeden zákazník se zeptal:"Co to sedmsetdesítka je?" Blondýna odpověděla,že to je taková malá věc uprostřed motoru, kterou ztratila a potřebuje novou. Mechanik jí podal kus papíru a tužku,aby mu tu věc nakreslila. Namalovala kolečko, do kterého napsala 710. Nechápající mechanik potom odvedl blondýnu ke stejnému autu, zvedl přední kapotu a zeptal se: "Je ta 710 v tomto autě?" Blondýna ukázala prstem a řekla: "Samozřejmě že tady je !!!" Mechanik omdlel . . . 2 Citovat
jozzi Vloženo 25. Říjen 2012 Vloženo 25. Říjen 2012 Nerikej ze to je ze zivota , ikdyz ja mel podobnou prihodu Citovat
Ondrero Vloženo 25. Říjen 2012 Vloženo 25. Říjen 2012 Nenéééé :smich: :smich: :smich: :smich: Citovat
Cjoctavian Vloženo 26. Říjen 2012 Vloženo 26. Říjen 2012 (editace) Sikovny drifter Editováno: 26. Říjen 2012, autor: Cjoctavian Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.