Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Srpen 2015 Vloženo 3. Srpen 2015 Kdy nastává okamžik nejhorší zbrojní konverze v dějinách? Údajně 20 let po svatbě - to se do tý doby malá, lehká, štíhlá a obratná stíhačka přeměňuje na těžkej bombardér ... Citovat
Ondra16V Vloženo 4. Srpen 2015 Vloženo 4. Srpen 2015 Kolik uděláte ráno kliků? Já asi 50. A to jen u snídaně. Živě, iDnes, Gmail, Google+, Facebook… 3 Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Srpen 2015 Vloženo 5. Srpen 2015 Na L-živě už jsem skoro přestal chodit, protože co tam jsou ti "takyajťáci" schopní nablejt za bláboly ohledně elektriky, to je děs běs hrůza utrpení ... Gůůůgla + jsem zrušil, protože se mi na něj furt nasírali nějaký votrapové s nabídkama "přátelství" a Xichtoknihu jsem nikdy neměl, nemám a ani v budoucnu mít nehodlám. Takže zbejvají nějaký ty zpravodajský servery, tady škodovácký fórum, Bastlírna - a moje dvě mailový schránky. 1 Citovat
Ondra16V Vloženo 5. Srpen 2015 Vloženo 5. Srpen 2015 Proč jsem se dnes ráno probudil v nemocnici.....Když se nám nedávno rozbila sekačka na trávu, manželka mi neustále připomínala, abych ji opravil. Ale já jsem byl vždy zaneprázdněný. Na programu bylo: auto, fotbal, internet, rybaření, kamarádi, hospoda... něco, co bylo pro mne vždy mnohem důležitější.Nakonec přišla s nápadem, ve který doufala, že zabere.Když jsem přišel včera domů, seděla ve vysoké trávě a stříhala ji malými krejčovskými nůžkami. Tiše jsem ji chvíli pozoroval a pak jsem vešel do domu. Po pár minutách jsem se vrátil a podal jí zubní kartáček....."Až skončíš se stříháním, drahá, mohla bys zamést i dvůr?"Víc už si nepamatuju... 2 Citovat
Galvi Vloženo 5. Srpen 2015 Vloženo 5. Srpen 2015 Recept na volské oči:Na rozpálený olej položte varlata a oči vám už vylezou samy. 2 Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Srpen 2015 Vloženo 5. Srpen 2015 Aneb zkuste si pustit kotoučovej magneťák na plný koule ... Citovat
slapnahrabe Vloženo 5. Srpen 2015 Vloženo 5. Srpen 2015 Jo z novinek mám také zachycený pár failů :-) 2 Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Srpen 2015 Vloženo 9. Srpen 2015 Sebevědomý mladík jdoucí po pláži sám od sebe začne vysvětlovat staršímu občanovi odpočívajícímu na schodech, proč nedokáže starší generace pochopit mladou:"Vy jste vyrostli v jiném světě, všeobecně vzato, ve velmi primitivním světě", řekl mladík dost nahlas, aby ho všichni okolo slyšeli."Mladí lidé dnes vyrůstají s televizí, s tryskáčema, cestováním ve vesmíru, člověkem chodícím po Měsíci. My máme atomovou energii, lodě, mobily, počítače s rychlostí světla... a mnohé další.Po chvíli ticha starý občan odpověděl takto:"Máš pravdu, synu. My jsme neměli tyto věci, když jsme byli mladí... tak jsme je vymysleli. No a teď, ty arogantní malé hovado, řekni, co ty děláš pro následující generaci?"Zazněl obrovský potlesk 3 Citovat
Ondra16V Vloženo 9. Srpen 2015 Vloženo 9. Srpen 2015 (editace) Tohle už není počasí, ale demoverze krematoria. Editováno: 9. Srpen 2015, autor: Ondra16V 1 Citovat
wirer Vloženo 10. Srpen 2015 Vloženo 10. Srpen 2015 Alebo sucho tak, ze uz aj nymfomanke vyschla... -- Z mobilu 1 Citovat
Ondra16V Vloženo 10. Srpen 2015 Vloženo 10. Srpen 2015 Včera jsem zkusil zalichotit jedné slečně na baru. Věta: "Jsi tak žhavá, že kdyby sis dala k obědu kukuřici, k večeři bys srala popcorn," nepadla zrovna na úrodnou zem. 3 Citovat
motosman Vloženo 10. Srpen 2015 Vloženo 10. Srpen 2015 Stejnak to vedro je nařízení EU. Prý, aby se tu uprchlíci cítili jako doma. 4 Citovat
Ondra16V Vloženo 11. Srpen 2015 Vloženo 11. Srpen 2015 Nikdy nenosím výplatní pásku u sebe.Kdybych náhodou zemřel při nehodě, lidé by si mohli myslet, že šlo o sebevraždu. „Jak se daří vaší tchýni v nemocnici?“ „Asi se už brzy vrátí domů.“„Jak to?“„Doktor říkal, že se máme připravit na nejhorší.“ Žena se vrací po pěti hodinách z kosmetického salonu a hned ve dveřích volá na manžela: „Tak co, drahoušku, jak vypadám?“„No, aspoň jsi to zkusila…“ 1 Citovat
wirer Vloženo 13. Srpen 2015 Vloženo 13. Srpen 2015 Jeden neslusnejsi... Pepíček: Tatínku, jaký je rozdíl mezi kundičkou a píčou? Tatínek: Pojď sem synu, maminka spí, tak si tady sáhni, to je kundička, ale opatrně, ať tu píču nevzbudíš! -- Z mobilu 5 Citovat
Effendi Vloženo 13. Srpen 2015 Vloženo 13. Srpen 2015 wirer : Ešta aj moja stará sa rehoce ako pominutá.... Citovat
camillio Vloženo 13. Srpen 2015 Vloženo 13. Srpen 2015 U nás se tedy školí vodiče jinak Ale asi to neni vtipný. Jen mi strašně štve nějaká práce, tak vymejšlim kraviny... 8) 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.