Září 16, 20177 r Nudíš se, slečno? Pošli SMS ve tvaru „Jsem těhotná“ na libovolné telefonní číslo. Čím se zjevně odlišuje ženský byt od mužského? V ženském bytě se myje nádobí po vaření, v mužském před vařením. S manželkou si často vyměňujeme názory. Já přicházím se svým a odcházím s jejím.
Září 20, 20177 r Dvě blondýny po hádce: První: "Proč mi posíláš prázdnou SMS?" Druhá: "Protože se s Tebou nebavím"
Září 20, 20177 r Proti Praze to mají krásně přehledné pro Brno je to zcela dostačující A navíc kopírují Bratislavské metro
Září 20, 20177 r "Vojíne! Jak to, že nemáte vyleštěné boty?""To vás nezajímá, pane poručíku.""Co si to dovolujete, vojíne? Jestli mi to okamžitě nevysvětlíte, týden basy!""Pane poručíku, vojín Vonásek! Nemám vyleštěné boty, protože ve skladu nemají krém.""To mě ale nezajímá!""Jsem vám to říkal, pane poručíku."
Září 20, 20177 r Dostávám se do věku, kdy mi drogy přijdou zbytečný. Na to, abych se sjel, mi stačí rychle vstát z gauče.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.