Cjoctavian Vloženo 7. Únor 2019 Vloženo 7. Únor 2019 (editace) ked nevies zaparkovat SUV... Editováno: 7. Únor 2019, autor: Cjoctavian Citovat
Ondra16V Vloženo 8. Únor 2019 Vloženo 8. Únor 2019 Co mají společného Vánoce s tornádem ? Strom v obýváku... 1 1 Citovat
Čečulák Vloženo 10. Únor 2019 Vloženo 10. Únor 2019 Měním olej dvakrát ročně... A není to pro to auto zbytečný? Jaký auto, mám stánek s hranolkama... 1 3 Citovat
Čečulák Vloženo 14. Únor 2019 Vloženo 14. Únor 2019 HEZKÉHO VALENTÝNA... ??? Ženy: Dvě přítelkyně si vyprávějí: 1: Tak jaký byl včera večer Valentýn? 2: Katastrofa. Manžel přišel domů, za čtyři minuty zhltnul jídlo, které jsem vařila celé odpoledne, tři minuty jsme se milovali, pak se otočil na bok a za dvě minuty usnul. A co u vás? 1: Bylo to úžasné. Když jsem přišla domů, manžel na mě čekal a pozval mě na romantickou večeři. Po večeři jsme se ještě hodinu procházeli. Když jsme přišli domů, zapálil všechny svíčky a milostná předehra trvala hodinu. Další dvě hodiny jsme se milovali a pak jsme si ještě další hodinu povídali. Prostě nádhera! Muži : manželé těchto dam diskutují ve stejnou dobu: 1: Tak co včera večer, dobrý? 2: Senzace! Přišel jsem domů, bylo uvařeno, najedli jsme se, vrzli jsme si a usnul jsem. Co ty? 1: Hotový peklo ! Vrátil jsem se brzy, abych spravil poličku v kuchyni. Když jsem zapnul vrtačku, vypadl proud a nešel nahodit.Když se žena vrátila domů, jediná možnost, aby mě neseřvala, bylo vzít jí do restaurace. Večeře byla drahá jak svině a už mi nezbylo na taxík. Tak jsme se domů vlekli hodinu pěšky. Doma samozřejmě světlo nesvítilo, tak jsem musel zapálit svíčky, aby bylo v baráku aspoň trochu vidět. To mě tak zdrblo, že mi trvalo skoro hodinu, než se mi postavil a další hodinu, než jsem se udělal. Nadřel jsem se jako blbec, až jsem z toho ještě hodinu nemohl usnout a ta moje nezavřela hubu...? 1 Citovat
Čečulák Vloženo 18. Únor 2019 Vloženo 18. Únor 2019 Leze snek dva tydny na strom, najednou zakopne a asi ze 3/4 spadne dolu. Kdyz se probudi, rika... Jojo, prace kvapna, malo platna! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.