Radek6 Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Podarilo sa mi skratovat ziarovku osvetlenia batozinoveho priestoru. Odisla mi poistka, premeral som diodu a je prerazena. Myslim, ze to bude obycajna usmernovacia dioda, no pre istotu by som sa chcel spytat niekoho, kto to pozna. Vie mi niekto poradit, co za diodu som to odpalil...??? Rado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 aka dioda? nerozumiem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 daj tam 1N4007 (1000V, 1A) , inak neviem aky je to presny typ to čo tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 So žiarovkou je do serie dioda aka dioda? nerozumiem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 kde? priamo v svetle? preto mi blbne svetlo v kufri? ked som vyhodil povodne a dal tam diody? otvorim kufor a kym sa diody rozsvietie trva to sekundu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.