Publikováno Červenec 11, 200718 r Zdravim, potrebujem pomoc. Na oranzovom uchyte mierky oleja je zo spodnej strany u HTP (neviem ci aj u inych motorizacii) tesniaci gumovy kruzok. Mohol by mi niekto povedat jeho rozmery(hrubku a vnutorny priemer)? To tesnenie mi tam chyba. Vdaka
Červenec 11, 200718 r Tady jsem tři těsnění našel: http://www.autodilykrc.cz/eshop/skoda/fabi...15&pocet=36 Každé má jiný rozměr, takže když přeměříš tu tyčku oleje, tak tam bude pasovat jen jedno a budeš vědět.
Červenec 14, 200718 r kedy sa ma kontrolat hladina oleja u HTP za tepla ci za studena. stale rozne je hladina na mierke. dakujem
Září 24, 200717 r 1. Ktorym smerom sa to povoluje? v smere hodinovych ruciciek? (Uz si nie som isty ani tym ako sa volam) 2. Ked to nechce povolit, mate nejaku specialnu radu? Povolovat to pri studenom alebo teplom motore?
Září 24, 200717 r je to normalni sroub, a myslim si ze orech 17 nebo 19:) a mel by se menit pri zahratem motoru
Září 24, 200717 r proti pohybu,, a inbusom.. neviem cislo, ale ked mas sadu tak neni problem. imbus 6 je na jednadvojkách
Září 24, 200717 r Máš nejaký divný motor 1,4 40kw neexistuje iba 1,2 40kw! Ak máš tu 1,4 ta je 44kw a na tej je imbus 10 musí tam isť no je dosť možné,že si to sk----l s tou 8. A ak to nejde povoliť tak si na to nasaď páku -keď robím tak rozmýšlam hlava nie je len na čapicu!
Září 24, 200717 r To je nejaké divné ta 10pasuje aj do 50kw ledaže by si tam nemal origo zátku. tak to premeraj "šubleru" máš?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.