johnxx Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Jaké máte zkušenosti s prodejcem autodílů na www.skoda-dily.cz ?Mají lákavé ceny, ale ještě jsem si od nich nic neobjednával, tak váhám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Jaké máte zkušenosti s prodejcem autodílů na www.skoda-dily.cz ?Mají lákavé ceny, ale ještě jsem si od nich nic neobjednával, tak váhám. Bez problému, je to obchod jednoho místního ex-člena Fabiatika, Noisera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 25. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2007 A nevíš kde sídlí?Abych si ty díly nemusel nechat posílat na dobírku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 A nevíš kde sídlí?Abych si ty díly nemusel nechat posílat na dobírku. To nevim, ale na těch stránkách je na něj spojení, tak se s ním domluv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Jaké máte zkušenosti s prodejcem autodílů na www.skoda-dily.cz ?Mají lákavé ceny, ale ještě jsem si od nich nic neobjednával, tak váhám. Bez problému, je to obchod jednoho místního ex-člena Fabiatika, Noisera. Je z Plzně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Já u nich bral a vše v pořádku došlo do dvou dnů. Takže u mne maj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 taky spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Taky musím doporučit. Vše bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Taky musím doporučit. Vše bez problémů. Ja jsem mel dva mensi problemy (spatny dil, ktery nebyl objednan a zretelna odchylka v kvalite pri objednani dvou jinych stejnych dilu), nicmene vse pak vyreseno bez vetsich prodlev a ve vsi slusnosti. Takze taky relativne spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Ahoj, pro navstevniky zdejsiho fora mozno nabidnout 5% slevicku + tem stalejsim mozno platby prevodem (levnejsi postovne), staci se ozvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Též musím pochválit, něco málo jsem taky nakupoval, zboží vždy došlo jak mělo, kvalita OK (až na jednu položku, po dohodě vráceny peníze i s náhradou za poštovné), prostě fér jednání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Ahoj, pro navstevniky zdejsiho fora mozno nabidnout 5% slevicku + tem stalejsim mozno platby prevodem (levnejsi postovne), staci se ozvat To by bylo dobré platit převodem a i ta slevička by byla dobrá.Jinak taky tam nakupuji a vše vždy za jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak se zaregistruj na shopu a posli mi mailem na jakovec@skoda-dily.cz tvuj nick na shopu, nastavim ti slevu a platbu prevodem. Mira Ahoj, pro navstevniky zdejsiho fora mozno nabidnout 5% slevicku + tem stalejsim mozno platby prevodem (levnejsi postovne), staci se ozvat To by bylo dobré platit převodem a i ta slevička by byla dobrá.Jinak taky tam nakupuji a vše vždy za jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak se zaregistruj na shopu a posli mi mailem na jakovec@skoda-dily.cz tvuj nick na shopu, nastavim ti slevu a platbu prevodem.Mira Ahoj, pro navstevniky zdejsiho fora mozno nabidnout 5% slevicku + tem stalejsim mozno platby prevodem (levnejsi postovne), staci se ozvat To by bylo dobré platit převodem a i ta slevička by byla dobrá.Jinak taky tam nakupuji a vše vždy za jedna jsem tam už zaregistrovaný dlouho už přes rok.Údaje ti pošlu na ten mail.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Bezproblemu - 100% spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczek Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Já zde také objednával vzpěry na zadní dveře. Mohu tento obchod doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Tyjo, tak když si teda "oživil" 3 roky starý topic, tak já se taky přidám s doporučením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Já využívám jiný eshop, levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 také mohu doporučit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Já využívám jiný eshop, levnější. Jooo, tak nadhoď a neskrbli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 JJ, já taky. O pár kaček. Kousek od MB . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pulux Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Také mám pozitivní zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Lanny Jooo, tak nadhoď a neskrbli cc autodily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stejski Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Zdravim, ja jsem od nich taky braval, ale uz neberu, prijde mi neseriozni konkretne u pal. filtru na 1.9 jsem si objednal italskou prvovyrobu (UFI) no a ono to byla obycejna cina, (bratru za 4 kila) coz nelze dopredu nijak zjistit, kdybych to vedel tak vemu nejakej z EU za 250. (proste z principu nechci Cinany podporovat, pokud nemusim). Myslim, ze by snad nebyl problem uvest "UFI -italska prvovyroba-zeme puvodu Cina, pak by to bylo v poradku, ale tak to rozhodne neni viz odkaz http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0127401a-filtr-paliva-1-9tdi-octavia-superb.html Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 To HanyZ: Díky, vyzkouším! Měj se fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.