Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrá tedy zkusím to vyměnit. Jen bych se chtěl zeptat, kde to je, jak to vypadá, co je potřeba demontovat, nějaký postup ? Nejlépe i s fotodokumentací ? Nic jsem bohužel nenašel sad.png a 3 kila nechat v servisu se mi nechce, jsem student, takže pro mě 3 kila jsou skoro tři cesty do školy a zpátky smile.png

Takhle už jsem si některé věci vyměňoval a kdybych to spočítal tak jsem si na tomhle ušetřil dobré 4 tisíce, což pro mě není málosmile.png

Ovšem - na dílech jako je tohle nešetřím, pokud to vyloženě není jedno - např brzdový spínač jsem vzal ten levnější, nějaká italská výroba. Ale u tohoto dílu se prý čína nedoporučuje, tak tady půjdu do originálu nebo od někoho kdo prodává auto nebo tak smile.png

Díky moc za případné pomoci a rady, hezký den přeji

Vloženo

postup i obrazek snimace otacek mas o 2 prispevky vyse

problem s teplymi starty uz resim dost dlouho, zavada je to sporadicka a ta se blbe odhaluje. Signaly kliky i vacky na osciloskopu jsou vzorove, ale nikdy jsem se netrefil do okamziku, kdy nastane zavada.

• o 7 měsíců později...
Vloženo

jedu oktavkou do plzně byl jsem línej vyndat supa z garáže , přijedu na křižovatku kde v protisměru jeli jaký si vojácí s technikou , slavnosti osvobození , zastavím na červenou čučím na ně a auto chcíplo si říkam špatná spolupráce mozek noha brzda a spojka, chci nastartovat a nic tak znova a chatlo to jak pumpa na sračky do toho kontrolka vyplého ASR no nic jedu nakoupit auto nejelo jak má po dalším startu i elektronika motoru , volám domu paní at se je na telefonu a připraví supa zaklapne podval a vyrazí pro mě :-) naštěstí jsem dojel v nouzáku , napích a bylo jasno snímač kliky g28, naštěstí jsem ho měl doma , vyměněn a zase auto jezdí

post-5660-0-27393300-1430653244_thumb.pn

post-5660-0-84700100-1430653257_thumb.pn

• o 5 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...