Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, mám menší problém s vyndáním tohoto plastu (obrazek) zkousel jsem snad už všechno drží to ze všech stran, ale nějak to nedokažu vyndat. pls nemaze někdo nějaký fígl ?

post-10579-1191074442_thumb.jpg

Vloženo

Zdravím...Já teda moc teda už nevím, ale já mám zato že když jsem to montoval tak tam jsou dva šrouby pod těma mřížkama,ne?...tady to jak píšete u je novější palubky...nebo se pletu?

Vloženo
Zdravím...Já teda moc teda už nevím, ale já mám zato že když jsem to montoval tak tam jsou dva šrouby pod těma mřížkama,ne?...tady to jak píšete u je novější palubky...nebo se pletu?

Jo jo, jde o novejsi palubku -_-

Vloženo (editace)

Na straně spolujezdce žádný šrouby nejsou. Jsou tam jenom čtyři plechový packy. Nejlíp se na ně dostaneš, když sundáš kastlík abys je mohl rukou zmáčknout. Když tam budeš rvát zvenku šroubovák tak si poškodíš palubku nebo samotnej výdech. Takhle to vypadá:

post-3982-1191390176_thumb.jpgpost-3982-1191390161_thumb.jpg

post-11-1173351812_thumb.jpg

post-3982-1191390146_thumb.jpg

Editováno: , autor: remus1

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...