Johny55 Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Zdravím, mám menší problém s vyndáním tohoto plastu (obrazek) zkousel jsem snad už všechno drží to ze všech stran, ale nějak to nedokažu vyndat. pls nemaze někdo nějaký fígl ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakin Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 No jo,jedine vypáčit šroubovákem,sou tam po stranách 4 plechový blbosti co to tam držej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluefrog Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Podivej se na http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/DemontazOfuku.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BEDUIN Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Podivej se na http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/DemontazOfuku.htm jj. a hlavne opatrne aby si nepolamal moc tych plechov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svond Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Zdravím...Já teda moc teda už nevím, ale já mám zato že když jsem to montoval tak tam jsou dva šrouby pod těma mřížkama,ne?...tady to jak píšete u je novější palubky...nebo se pletu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluefrog Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Zdravím...Já teda moc teda už nevím, ale já mám zato že když jsem to montoval tak tam jsou dva šrouby pod těma mřížkama,ne?...tady to jak píšete u je novější palubky...nebo se pletu? Jo jo, jde o novejsi palubku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
remus1 Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 (edited) Na straně spolujezdce žádný šrouby nejsou. Jsou tam jenom čtyři plechový packy. Nejlíp se na ně dostaneš, když sundáš kastlík abys je mohl rukou zmáčknout. Když tam budeš rvát zvenku šroubovák tak si poškodíš palubku nebo samotnej výdech. Takhle to vypadá: Edited October 3, 2007 by remus1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svond Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Tak se omluvám..když jsem to dělal já tak jsemvyndal kaslík a pak to šlo... ... ty šrouby drží ten středovej plast s ofukama..no nic no... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts