prtko5 Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Zajímá mě Váš názor na Renault Mégane Grandtour v porovnání s OC I Tour. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 doporučuju http://renault.kvalitne.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 No, každý, s kým jsem se bavil o Meganu, resp. Renaultu obecně, tak na něj nadává. Se*e se tam jedna věc za druhou, převážně elektronika. Taky se mi vzhledově líbí ten nový Megane v combi (tedy z venku, vnitřek mi přijde pro Barbie s Kenem), ale rychle mě to přešlo. Nejlépe to shrnul jeden mechanik a to slovy "co bys čekal od auta, které má pí*u ve znaku". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Meli jsme ho jako sluzebni. Docela obcas dostalo poradne zabrat. Nemuzu rict, ze by se kazilo, ale spousta veci je v tom aute tak nelogickych, ze mi obcas vstavaly vlasy na hlave hruzou. Nejezdilo se mi v tom prijemne. Ma to spatny sedacky. Na dovolenou do Chorvatska bych s tim urcite nejel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 na druhou stranu, je to jediné auto s dámským přirozením na kapotě (těd myslím celkově R-ka), které nikdo nebere hanlivě, ale jinak bych do R-ka taky nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 16. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 (editace) Editováno: 31. Říjen 2007, autor: prtko5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 (editace) Chtěl bych jednoznačnou odpověď , Octávie nebo Megane!! Minuly tyden jsem mel moznost nekolik hodin s timhle autkem pojezdit..... ,jak jizdni vlastnosti,tak celkove rizeni bylo vcelku prijemne,ale ikdyz bylo o dost mladsi nez Okinka,urcite bych nikdy O za R nevymenil..... Takze muj nazor je ... nebrat Octavia(celkove skoda)Forever Editováno: 16. Říjen 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 16. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Chtěl bych jednoznačnou odpověď , Octávie nebo Megane!! Minuly tyden jsem mel moznost nekolik hodin s timhle autkem pojezdit..... ,jak jizdni vlastnosti,tak celkove rizeni bylo vcelku prijemne,ale ikdyz bylo o dost mladsi nez Okinka,urcite bych nikdy O za R nevymenil..... Takze muj nazor je ... nebrat Octavia(celkove skoda)Forever Jo to je i můj názor jen jsem se chtěl přesvědčit zda není skreslený,nebo jestli nejsem úchylnej na Škodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Nechci tě nějak přesvědčovat ale ma ho muj kamarád najeto 65tkm a jediná zavada za dva roky praskla žarovka. Je to 1,5Dci určite je to uvnitř tiší než octa vykon slušny jízdní vlastnosti trochu měkčí. Interier je otazka vkusu Mě se treba líbyli stínící roletky v zadních dveřích velky chlazeny box mezi sedadly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Motory sú myslím lepšie, než o Octavie - ale celkovo to auto nie je nič moc. U nás má Renault zúfalú servisnú sieť, poznám niekoľko ľudí, čo mali Renault (dvaja mali Mégane Grandtour) a po skončení lízingu autá šli do bazáru a presedlali na iné značky so slovami "francúzske auto už nikdy". A navyše, nový Mégane hrozne smrdí - kdežto Octavia voní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Maj u tatika v praci, ted konci leasing a dou do skodovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 My jsme meli ve sluzebaku 1.4 16V 100 koni a to byl teda hroznej motor.... Respektive hroznej na tu masu auta, kterou musel tahat. Spis to nejelo nez jelo a predjizdeni s tim temer nebylo mozne... Radsi bych v tom videl neco s vetsi kubaturou. Ale jak rikam, nejde o pohodlne auto. To i fabie je proti tomu nebe a dudy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codeman Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Mégane Grandtour jsem sice neměl,měl jsem jinou vychytávku od Renaultu ,Laguna 2,2dt a bylo to jak upír,nechtělo to sice krev,ale hromadu peněz za opravy,opravdu se tam sralo snad všechno,proto opravdu RENAULT už nééééééééé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.