misom Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 (edited) Poprosim o radu, meriam si priemernu spotrebu a vacsinou my vychadza o 0,2-0,3l viac ako ukazuje pocitac. Viem ze sa to tu uz preberalo ale mne to nejde vagom prestavit, chcem sa teda opytat ci sa to nedainou cestou. (Skusal som 17 Pristrojovka-10 Prisposobenie a kanál 3 lenže napísalo ze neznama funkcia) a mam fab 12/2003 a budiky vid foto... DIk za odpovede Edited October 18, 2007 by misom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikino1 Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 pravde podobne to bude nastavením koeficientu kolies .Tacho ti ukáže 1000km ale skutočne si prešiel menej takže tu môže byť ten rozdiel! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misom Posted October 19, 2007 Author Share Posted October 19, 2007 (edited) pravde podobne to bude nastavením koeficientu kolies .Tacho ti ukáže 1000km ale skutočne si prešiel menej takže tu môže byť ten rozdiel! kolesa su ok ale diagnostikou sa to da standartne nastavit tak ako som pisal ale ide to len u niektorych modelov, ja som chcel vediet ci to nejde aj nejako inaksie prestavit. (uz ale vymyslam co ) Edited October 19, 2007 by misom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavol.palfy Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Pravdepodobne to budu budiky 6Y0. Funguje to len pre budiky 6Y1/6Y2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martikk Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 (edited) Ahoj. Potřeboval bych udělat korekci okamžité spotřeby, ale podle dílenský příručky budíky a číslem 6Y0 920 xxx prý nejdou, tak kdyby někdo něco věděl, tak sem stím + postup. Budíky s maxidotem RS. Dík Edited October 1, 2014 by martikk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts