Publikováno Říjen 18, 200717 r Teraz hlasili ze v nasledujucich dnoch sa mozme pripravit na kalamity. Bude v noci dost pod nulou, bude prsat takze rano bude zrkadlo a kalamity....
Říjen 18, 200717 r Teraz hlasili ze v nasledujucich dnoch sa mozme pripravit na kalamity. Bude v noci dost pod nulou, bude prsat takze rano bude zrkadlo a kalamity.... jj, zejtra si vezu zimní sadu na vyvážení v pondělí se vrhám na přezutí
Říjen 18, 200717 r Dnes prezute, Predsa len uz su teploty na zimaky. Sice skarede 14 oproti RS 16 ale co uz. Radsej skor ako neskoro.
Říjen 18, 200717 r V práci uz hromadně přezouvám,ale já ještě počkam,odpoledne je ještě teplo a já jezdím hodně po dalnicích,tak abych to nesjel
Říjen 20, 200717 r dnes snezilo ale bolo + a mokro, prezuvanie este pockam to je studeny front ktory prechadza cez nas.
Říjen 20, 200717 r Vyckavam. ...zatim sem nikdy tak brzo neprezouval, vzdy az v listopadu, a pristi tyden ma byt teplo.
Říjen 27, 200816 r Dneska nechám vyvážit konečně kolečka a tento nebo nejpozději příští týden půjdou na auto
Říjen 27, 200816 r Taky už chci mít tento týden nejpozději přezuto,,jeden nikdy nevi co se na nas tuto zimu chysta
Říjen 27, 200816 r My už máme všechna autíčka přezutá aneb dnes byla kola kam se člověk podíval koukám, že máte v rodině dvě tříkolky nebo jednu šestikolku já ještě chviličku počkám s přezouváním
Listopad 20, 200816 r tak už jsem to dneska taky přehodil. Sice hledám 14" kola v blatníkách, ale což, nějak to přes zimu vydržím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.