Přejít na obsah

MaxiDOT


kvak

Doporučené příspěvky

No tak ono moc na vyber nebylo. Proste se zacal vyrabet FL. Ale proc u pred FL menit budiky na ty z FL taky moc nechapu. Pokud je nekdo musi treba kvuli zavade menit, tak proc ne. Ale kdyz bych kvuli tomu musel menit i cerpadlo s RJ ABS (ASR), tak bych radeji zase koupil pred FL budiky.

 

Ale je to jen muj nazor. Nekdo treba zase nerad meni zarovky za LEDky. A to ja zase muzu...  :kol-32: Takze kazdy podle sveho gusta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vidíš, ty máš rád LEDky(bílé světlo) a nechápeš proč jsou nové budíky lepší...svítí bíle, mají nový typ displeje, podporují nové hf jednotky atd. 

 

S rostoucí potřebou telefonovat znamenají staré budíky jen velký problém, který bude muset být stejně časem řešen.

 

Nemluvě o dalších možnostech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No sice mam rad LEDky, ale ty mam i ve starych budikach. A jen kvuli barve podsviceni, novemu displeji a dejme tomu designu bych do toho tolik urcite neinvestoval. Ale je pravda, ze pokud bych napriklad chtel HF, tak uz bych do toho treba sel. A na toto se prave foxdivemaster ptal. Takze uz to vime.  :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslel jsem tím, že jsou z hlediska techniky mnohem dále a tím pádem nabízí i větší potenciál pro případné úpravy a změny(podsvit, typ auta, protočení ručiček, zobrazení teploty oleje, modernější typ displeje, podpora posledních systémů co se dávají do koncernových vozů)....nejen budíky jsou jiné ve face O2 a to je asi to oč tu běží.

 

Není to tak dlouho co známý řešil zda koupit nové auto a nebo si nechat starou Octávii2 a zjistil, že kvalita provedení nových aut šla spíš dolů než nahoru a tak zůstal u současného auta, protože jeho cena pro něj má mnohem větší hodnotu než cena, kterou by za to auto někde dostal a jediné co prostě pak chtěl, je mít podporu i posledních telefonů a ovládat HF jednotku přes Maxi-Dot.

 

Otázka je co je horší, že celkově kvalita nových věcí je horší a horší a běžně se už auto označuje jako spotřební věc a nebo, že auto, které je schopno fungovat i 20 let se tak dlouho využívá...otázky ekologie a ekonomiky....pak hlavně, že doma mžourají místo 100W žárovky ty zářivkové moduly, které jsou dle mého při likvidaci větší ekologická zátěž než běžná žárovka a auto se za čtyři roky provozu pomalu dává šrotovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Zdravím, mám dotaz ohledně palubního počítače a a tzv. denního počitadla. Starou O2 jsem vrátil a dostal O2 FL. U ní zlobí PC, režim 2 se nuluje sám od sebe, někdy kolem 600 km, jindy přes 1000 a pod. Netušíte někdo co s tím? Zatím to neví ani servis. A ještě denní počitadlo. U staré O2 (a i všech přecházejících O) se nulovalo po 10 000 km. U této FL s Maxi Dotem po 1000 km. Je to normální?

Dík za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potřeboval bych někoho z plzně či okolí kdo mi pomůže dohrát do maxidotu data - mam tam nenahraný telefon jinak vše je v autě připravené-bylo to tam když jsem jej kupoval. A pak bych potřeboval vymazat servis. Telefon 724365078 nebo e-mail: mensik@emtg.cz  Předem děkuju

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Chtěl bych se zeptat zdejších hlav pomazaných, jestli neznají rozdíl mezi jednotlivými variantami FL maxidotu vhodných pro PD motory.

 

O tom, že pro svoje auto potřebuju 843D či G vím, rozdíl u nich je teplota oleje a digitální tacho, ale dle etky existuje ještě varianta M... nějaké nápady?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

Ahoj. Chlapi mam takovou pro me zahadnou zavadu. pri signalizaci otevrenych ridicovych dveri mi na maxiku ukaze ze jsem otevrel spolujezdcovy dvere. Cim to je? Ostatni dvere se ukazujou na maxiku spravne jen ty ridicove si mysli ze jsou spolujezdcovy .. nesetkal se stim nekdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky uz vse OK.. kouknul jsem do gateway a opravdu nake nesmyslne kodovani tak jsem dal zpet 351302 a vse Ok.Asi to nakodoval spatne ten PROFIK odbornik co mi dodelaval maxika.. profik pisu protože mi nebyl schopny zapnout imobilizer 

 

jinak mam tam jedinou chybku 01305 v gateway. ale mam ted odpojeneho columbuse tak to muze byt tim no ni ?

Editováno: , autor: BiGGy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...