Publikováno Říjen 21, 200717 r Požičal som znamemu auto. Bola plna nadrž tak mi vratil plnu. Po 10km. som zastavil a už neštartovalo. Omylom mi dotankoval 15L. benzinu. Tak lano a do garaže. Pumpu ktoru mam v nadrži možem tym vytlačit palivo do bandasky. Jedna sa o fabiu 1,9TDI-PD.
Říjen 21, 200717 r Požičal som znamemu auto. Bola plna nadrž tak mi vratil plnu. Po 10km. som zastavil a už neštartovalo. Omylom mi dotankoval 15L. benzinu. Tak lano a do garaže. Pumpu ktoru mam v nadrži možem tym vytlačit palivo do bandasky. Jedna sa o fabiu 1,9TDI-PD. To se mě taky málem stalo když mi jeden debil od Shellky málem natankoval benzin do TDi.To bych asi vraždil!!!
Říjen 21, 200717 r Požičal som znamemu auto. Bola plna nadrž tak mi vratil plnu. Po 10km. som zastavil a už neštartovalo. Omylom mi dotankoval 15L. benzinu. Tak lano a do garaže. Pumpu ktoru mam v nadrži možem tym vytlačit palivo do bandasky. Jedna sa o fabiu 1,9TDI-PD. Hledej tady někde na foru . Předpokládám , že tvoje 1,9PD má čerpadlo v nádrži Pokud ano odpojíš přívodní hadičku u motoru, nějak třeba nastavíš a šup do kanistru. V pojitkovce propojíš , tak , aby ti šlo čerpadlo. Pak musíš dát ještě nový palivový filtr.
Říjen 21, 200717 r A neni nahodou cerpadlo u dieslu delane tak ze se maze naftou? A benzin shodou okolnosti odmastuje? At si nezadre cerpadlo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.