Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Bol by jeden dotaz. Mám Fabku klassik a na plafóne je len jedno madlo (držiak) pri sedadle spolujazdca. Vzadu sú len dva vešiaky a u šoféra nič. Chcel by som dorobyť aj ostatné ale neviem či v karosérii je navarená matka už továrensky alebo to treba nejak vyriešiť. Ďakujem

úchyty na kasni budú určo, veď aj keď nemáš rádio je tam namiesto antény taký plastový štupel.

6Y0 857 607 Y20 perleť šedá

Svojho času som si to chcel dorobiť aj ja a bol som sa nato opýtať v atoriz. servise tam mi povedali že tie matky tam niesu,ale moc som im neveril. Jedna je tam určite veď na ňu je ten vešiačik prichytený.Potom som sa na to vybodol,ale skús odtiahnuť ten tapacír a uvidíš.

Je to tam kompletní, už jsem je přidával do rodinýho kombajna a bez problémů.

• Autor

Ďakujem, zajtra sa nato pozriem.

rovnako som dorabal zvysne tri. vsetko tam pripravene je, iba vyrezat dieru do tapacirungu.

Tak, tak na tu dirku jsem zapoměl.

Akú dieru? Ja som mal všade záslepky,len som ich vytiahol a mašruboval madlá.Teraz mám všetky štyri.Dieru som musel rezať len tapacu na svetielka medzi zadné madlá.

no to teda nie, vzdadu mas vesiaciky a tam musiks rezat vzdy druhu dieru a u vodica musis rezat obidve.

He he.Tak to teda nie. :p Vzadu som mal vešiačiky a dve záslepky a vpredu pri vodičovi som mal dve záslepky.Takže som nič nemusel rezať ani vŕtať.Ja stále vravím,že nieje classic,ako classic.Ten môj bol pri kúpe trochu "operenejší". :rolleyes:

Upraveno od ramon

Hojte. kolko stoja tie madla v servisoch priblizne?

Okolo 300Sk jedno.Teda aspoň pred dvoma rokmi.

Hojte. kolko stoja tie madla v servisoch priblizne?

Podla ETKY 210sk.

dik moc

• 2 týdny později...
  • Autor

Ahoj

Niekde som cital zmienku o tom, ze do VW Polo existuje drziak na okuliare namiesto madla u vodica a má tú istú vzdialenost medzi dierkami ako Fabia. Vie o tom niekto nieco? Poprípade viete mi dat císlo toho drziaka?

jasne ze je, je to aj v superbe aj v pasate aj v golfe. inakl ten drziak nie je nic moc.

• Autor

A nevieš, vzdialenosť dierok pasuje? Poprípade obj. číslo a cca cenu nevieš?

Vzdalenost otvoru pasuje, kdyz zvolis ten spravnej.

Cislo dilu je: 1J0857465 Y20 (perlove seda)

Cenu ted presne nevim, ale myslim, ze neco kolem 600,- Kc.

Objednat to ale musis u VW, Skoda takovy cislo dilu nezna.

Nakonec jen upozorneni, ze se do drzaku vejdou jen bryle mensich rozmeru.

post-9-1195394256_thumb.jpg

post-9-1195394273_thumb.jpg

• Autor

Dakujem, cez tyzden sa idem pozriet do VW

Dakujem, cez tyzden sa idem pozriet do VW

Daj potom vediet

• Autor

No dnes som bol vo VW Seat salone. Vystavená Seat Altea mala ten držiak vo výbave, tam som si mohol odmerať vzdialenosť dierok. Je to 14,5 cm - tak ako u Fabky. Cena: 1190 Sk. kol100. Nakoľko to chcem, tak som to objednal. Pozajtra idem preto.

No dnes som bol vo VW Seat salone. Vystavená Seat Altea mala ten držiak vo výbave, tam som si mohol odmerať vzdialenosť dierok. Je to 14,5 cm - tak ako u Fabky. Cena: 1190 Sk. kol100. Nakoľko to chcem, tak som to objednal. Pozajtra idem preto.

Tak to bych za to v životě nedal. :feve:

• Autor

Ani ja to nepoviem manzelke ze kolko to stálo. :crutch:

Ani ja to nepoviem manzelke ze kolko to stálo. :crutch:

Tak to se předpokládá :):palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.