Září 25, 200915 r myslim, ze az so Scoutom...ale kto by chcel naftu, ked bude 2,0 TSI Upraveno Září 25, 200915 r od Cjoctavian
Září 26, 200915 r Taky se pridavam s negativnim hodnocenim FL. U RS mne to jeste docela sedi, ale skautik mne pripada takovej nakej zzenstelej nebo co. K OII mne proste nejdou kulaty tvary.
Říjen 1, 200915 r to je zatial len navrh...ale "len navrh" bol nedavno aj Roomster Scout so striebornymi naraznikmi Upraveno Říjen 1, 200915 r od Cjoctavian
Říjen 1, 200915 r ja bych to jako "navrh" nebral. precejenom, za cjo kresbama jsou jiste sede eminence, ze
Listopad 16, 200915 r Ako môžeš porovnávať 2 odlišné autá? Však OII má viacej využití či už priestorovo, tak na prevoz vecí a podobne. Miešaš jablká s hruškami
Listopad 16, 200915 r Nic nemicham. Yeti je na podvozku octavie. Má modernější CR motor a jediné co mu chybí je ten batoh na zadku. Jinak vnitřní prostor je shodný. Ale to je ta česká chatařská specialita. Tahat sebou miliony kramů.
Listopad 16, 200915 r Náhodou my teraz sťahujeme nejaké veci z bytu a ten kufor v OII liftback je aspoň na niečo užitočný Treba povedať, že Yeti je viac do terénu ako Scout, ten je iba na také občasné vozenie na nespevnených cestách a samozrejme nejaký majiteľ firmy si myslím, že skôr kúpi Scouta ako Yetiho Predsa to vyzerá inak Upraveno Listopad 16, 200915 r od wrccko
Listopad 17, 200915 r Riešil niekto denné svietenie na Scouta ? pokial viem, tak sa len nakoduju hlavne svetla... Hm, co sa mi nezda velmi idealne ku xenonom
Listopad 17, 200915 r Náhodou my teraz sťahujeme nejaké veci z bytu a ten kufor v OII liftback je aspoň na niečo užitočný Treba povedať, že Yeti je viac do terénu ako Scout, ten je iba na také občasné vozenie na nespevnených cestách a samozrejme nejaký majiteľ firmy si myslím, že skôr kúpi Scouta ako Yetiho Predsa to vyzerá inak Není pravda, že Yeti je do lekého teránu. Samo nezvládne to co např. Hummer, ale tam kde jsem se zahrabal s Tiguanem, tak Yeti v klidu projel. Taková 30% kopec tráva nabo výjezd po mokrých kamenech A Scout sem tam ani nedojel, protože ho limituji ty příšerný přesahy karoserie.
Listopad 17, 200915 r Není pravda, že Yeti je do lekého teránu. Samo nezvládne to co např. Hummer, ale tam kde jsem se zahrabal s Tiguanem, tak Yeti v klidu projel. Taková 30% kopec tráva nabo výjezd po mokrých kamenech A Scout sem tam ani nedojel, protože ho limituji ty příšerný přesahy karoserie. prečítaj si to prosím ešte raz - ja som písal o Scoutovi že je do ľahšieho terénu a Yeti je pohodový offroad
Listopad 18, 200915 r Náhodou my teraz sťahujeme nejaké veci z bytu a ten kufor v OII liftback je aspoň na niečo užitočný Treba povedať, že Yeti je viac do terénu ako Scout, ten je iba na také občasné vozenie na nespevnených cestách a samozrejme nejaký majiteľ firmy si myslím, že skôr kúpi Scouta ako Yetiho Predsa to vyzerá inak Klucííí chce to ještě nějakou chvíli počkat........ až bude Supík II roubovanej na verzi Scout, to pak bude žrádlo Já to osobně typuju na bestseller mezi dvojkovejma řadama stejně jako byla OI co se dělá už 13 let. ( to se myslím nepovedlo u škůdek ani komančům s jejich normalizovaným plánováním )
Listopad 18, 200915 r Ja si tú chviľu počkám, verím, že to bude stáť za to Upraveno Listopad 18, 200915 r od Cjoctavian
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.