Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tie zmeny budu :)

CJ: Ta kombinace nafta+DSG+4x4 bude se Scoutem nebo dřív ?

myslim, ze az so Scoutom...ale kto by chcel naftu, ked bude 2,0 TSI :p

Upraveno od Cjoctavian

Presne tak :palec2:

Taky se pridavam s negativnim hodnocenim FL. U RS mne to jeste docela sedi, ale skautik mne pripada takovej nakej zzenstelej nebo co. K OII mne proste nejdou kulaty tvary.

mozno medzi nas dorazi Octavia Scout colour concept ;)

post-10844-1254404129_thumb.jpg

to je zatial len navrh...ale "len navrh" bol nedavno aj Roomster Scout so striebornymi naraznikmi ;)

Upraveno od Cjoctavian

CJ:Je to jak plné lakováni u Audi A6 Allroad. :palec2:

ja bych to jako "navrh" nebral. precejenom, za cjo kresbama jsou jiste sede eminence, ze :)

mam rad Skodu - a ta ma rada mna ;)

Upraveno od Cjoctavian

• 1 měsíc později...

Riešil niekto denné svietenie na Scouta ?

já ne... :)

Kdo by si ted kupoval Scouta, kdyz Yeti je o 115 000 levnejsi ??? Nechapu to.

Ako môžeš porovnávať 2 odlišné autá? Však OII má viacej využití či už priestorovo, tak na prevoz vecí a podobne. Miešaš jablká s hruškami ;)

Nic nemicham. Yeti je na podvozku octavie. Má modernější CR motor a jediné co mu chybí je ten batoh na zadku. Jinak vnitřní prostor je shodný.

Ale to je ta česká chatařská specialita. Tahat sebou miliony kramů.

Náhodou my teraz sťahujeme nejaké veci z bytu a ten kufor v OII liftback je aspoň na niečo užitočný :palec2: Treba povedať, že Yeti je viac do terénu ako Scout, ten je iba na také občasné vozenie na nespevnených cestách a samozrejme nejaký majiteľ firmy si myslím, že skôr kúpi Scouta ako Yetiho :) Predsa to vyzerá inak

Upraveno od wrccko

Riešil niekto denné svietenie na Scouta ?

pokial viem, tak sa len nakoduju hlavne svetla... Hm, co sa mi nezda velmi idealne ku xenonom :feve:

Práve preto sa pítam :)

Upraveno od Cjoctavian

Náhodou my teraz sťahujeme nejaké veci z bytu a ten kufor v OII liftback je aspoň na niečo užitočný :palec2: Treba povedať, že Yeti je viac do terénu ako Scout, ten je iba na také občasné vozenie na nespevnených cestách a samozrejme nejaký majiteľ firmy si myslím, že skôr kúpi Scouta ako Yetiho :) Predsa to vyzerá inak

Není pravda, že Yeti je do lekého teránu. Samo nezvládne to co např. Hummer, ale tam kde jsem se zahrabal s Tiguanem, tak Yeti v klidu projel. Taková 30% kopec tráva nabo výjezd po mokrých kamenech :D

A Scout sem tam ani nedojel, protože ho limituji ty příšerný přesahy karoserie.

Není pravda, že Yeti je do lekého teránu. Samo nezvládne to co např. Hummer, ale tam kde jsem se zahrabal s Tiguanem, tak Yeti v klidu projel. Taková 30% kopec tráva nabo výjezd po mokrých kamenech :D

A Scout sem tam ani nedojel, protože ho limituji ty příšerný přesahy karoserie.

prečítaj si to prosím ešte raz - ja som písal o Scoutovi že je do ľahšieho terénu a Yeti je pohodový offroad :)

To je ta moje lenost a nechuť číst slovensky :)

Klucííí chce to ještě nějakou chvíli počkat........ až bude Supík II roubovanej na verzi Scout, to pak bude žrádlo :kol-24: Já to osobně typuju na bestseller mezi dvojkovejma řadama stejně jako byla OI co se dělá už 13 let. ( to se myslím nepovedlo u škůdek ani komančům s jejich normalizovaným plánováním :kol-130: )

Ja si tú chviľu počkám, verím, že to bude stáť za to :palec2:

Upraveno od Cjoctavian

• 4 týdny později...

Kedy sa plánuje v dieselu prechod na CR ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.