Dandisan Vloženo 8. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2017 Zdravím. Budu měnit na HTP svíčky a všude píšou, že se má použít vazelína/tuk na konektory zapalovacích cívek. Co konkrétně používáte a zda-li je to vůbec nutné? Existuje pasta přímo od škodovky, jenže to bude ranec a bude dražší jak všechny svíčky dohromady. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 v životě jsem na to nic nedával a že už jsem těch svíček několik měnil na svých haťapkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandál Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 Normálně se svíčka vyšroubuje a našroubuje se nová,to vše ostatní je blbost a vyhozené peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 Zdravím Plzeň. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 díky za info, přesně toto jsem potřeboval slyšet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 https://www.hornbach.sk/shop/Kluc-na-sviecky-Ergo-16-mm/5630244/artikel.html Bude tento klucok vpoho na vymenu u 1,2 htp 40kw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 Diky @Malta za vysvetlenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 Vymenene pri 114 400km.Kluc je uplne vpoho,akurat sviecky boli prilepene a nesli povolit.Na tom kluci je slaba paka,nieje sa mozne do neho opriet a trhnut.Nakoniec pomohla paka s fr klucom.Boli tam NGK R zfr5p-g,mam dojem,ze este neboli najhorsie,dal som tu odporucane Brisk dox15le-1 z ccautodily.Mam dojem,ze start je krajsi,volnobeh kludnejsi. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 Svíčky vypadají slušně, rozhodně líp jak ty moje. Nedávno jsem dal taky nové Brisky, ano chod motoru se taky zlepšil. NGK já už nevěřím, protože jsem je dával do motorek a několikrát mě potrápily tak letěly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrvir Vloženo 17. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2022 Mohu zdravím použít svíčky Bosch -DR7 BC z Fordu do Fabie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 17. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2022 Bojím se, že má jiné i rozměry, ale moc jsem po tom nepátral. Já měnil BOSH plus Yttrium +51 FR 7 HC+ za NGK 5960 ZFR6T-11G. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOLF10 Vloženo 17. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2022 před 7 hodinami, petrvir napsal: Mohu zdravím použít svíčky Bosch -DR7 BC z Fordu do Fabie? Kup tyhle Brrisky DOX15LE-1 a nebudeš mít s něma problémy, jsou to origo co se dávaly při výrobě. A nejsou drahé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peky_Q Vloženo 1. Únor 2023 Sdílet Vloženo 1. Únor 2023 Musím se podělit o zkušenosti se svíčkami BRISK DR15SXC Premium EVO. Ihned po výměně odešla zapalovací cívka, po výměně cívky vše šlape jak má. Na jiný problém jsem zatím nenarazil. Motor získal větší dynamiku, nic zásadního, ale cítit to lze. S autem najeto zatím pouze 8t km, převážně okresky a město, dálnice minimálně. 1.2 HTP 47kW BME, 2005, 198000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra2 Vloženo 5. Únor 2023 Sdílet Vloženo 5. Únor 2023 Chystám se na výměnu svíček u Fabie II, r. v. 2009, 1,2 HTP, 44kW, najeto 58 000 km. Našel jsem si pro snažší demontáž zapalovacích modulů stahovák, viz foto. Původní svíčky Brisk jsou celkem v dobrém stavu. Koupil jsem NGK ZFR6T 11G. Už čekám jen na lepší počasí. Jindra 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 9. Únor 2023 Sdílet Vloženo 9. Únor 2023 Pri odidenej zapalovacej cievke som vymenil po 2 rokoch a odjazdenych cca 33000km aj sviecky.Mechanik zvolil NGK,takze po 2 rokoch s Brisk sa vraciam opat k povodnym NGK,uvidim,ako sa budu chovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacek.milos Vloženo 23. Duben 2023 Sdílet Vloženo 23. Duben 2023 (editace) mám fabia I htp 40 kW awy, auto jsem si koupil na co je určené, město, motor hned topí, mám 102.000 km, druhý majitel, zkusil jsem svíčky EVO, jezdím na euro oil optimal, přidávám vif, s původníma svíčkama kolem strážnice jsem měl spotřebu 4.8 l, se svíčkama EVO 400 km 4,766l svíčky jsem koupil v akci cca 630 korun, rozdíl nepocituji, pro mě žádná změna, svířky se zaplatí tak za dobu jejich životností,přínos pro mě asi 0, jezdím podle vyhlášky padesát a devadesát, nákupy, doktor, max termal jednou madarsko 130 km, ale na to mám spíš 0 III tsi 81 kW, s fábkou htp jsem jinak velmi spokojený, odstranil jsem nápis htp kvůli blbým připomínkám a nahradil W RS, výfuk RS, vzadu začernil skla na propustnost 5% a upravil na praktika, na mé potřeby super vozítko, stěrače v elektrice, radio v elektrice, centrál na dálku Spoiler Editováno: 23. Duben 2023, autor: slovacek.milos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.