TomasB Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 V hospodě, pokud je, tak Granáta nebo malý Plzně. Jinak G10, Z11.Doma si dám lahváče - nejraději Weizenbier . myslim že to dělá Primátor. Tjo, tk to sem myslel, že můj otec je jedinej kdo takový lahváče kupuje. To se mu musím omluvit, jste dva . Unás v hypru to bere otec 100pro jako jedinej taky toho primátoru kupuju a i fotrovi chutnalo, když byl u nás na návštěvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Aktuálně lemtám minerálku Apollinaris, bolej mně nohy po půldenním šmatlání po šopech, tak na pivo ani nejdu. Na hotel jsem dorazil ověšenej jak vánoční stromeček. Z prohlídky města nic nebylo, zato jsem peněžence pěkně pustil žilou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 ani echt Deutsche Bier und Weisswurst? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 (editace) A teď by se mohlo téma rozvést na to kdo toho kolik vypije ať je sranda To by sme mohli. Tak já nejsem žádnej přeborník takže maximálně jsem jich dal za večer něco přez 10 kousků. Jinak spíše okolo 5-6 za večer. Tak ostatní pochlubte se? Editováno: 7. Listopad 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 A teď by se mohlo téma rozvést na to kdo toho kolik vypije ať je sranda To by sme mohli. Tak já nejsem žádnej přeborník takže maximálně jsem jich dal za večer něco přez 10 kousků. Jinak spíše okolo 5-6 za večer. Tak ostatní pochlubte se? tak můj rekord je 16ks za večer (od 5 asi do 4 do rána) ale pak už mi nebylo zrovna okej, tak sem to od tý doby neopakoval jinak dávám běžně tak 3-4, jen na chuť a do nálady, nač se opíjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 A teď by se mohlo téma rozvést na to kdo toho kolik vypije ať je sranda To by sme mohli. Tak já nejsem žádnej přeborník takže maximálně jsem jich dal za večer něco přez 10 kousků. Jinak spíše okolo 5-6 za večer. Tak ostatní pochlubte se? Teď už sem posera a 5 je maximum. Spíš jedu ve víně. Ale v dobách největší slávy (čti studia na TUL) nebyl problém za večer 12,13 za dva dny 25 jako prd a přes den ještě klidně k obědu další, na ubykaci byla vždy na balkóně basička s kuželkama Bráníka 12° (a průběžně se usrkávalo). Pod postelí sem měl lahev rumu (špatně sem tou dobou spal) Nej bylo, když sme zapadli do hospody, kde nás neznali. Každej dal kolem 13 piv, někdo i víc (měly jsme přeborníky 20 pivový) a vrchní přišel, že musí zavírat, že nám gratuluje za takový výkony. Že když jsme přišli (s báglama z večerní přednášky) tak nás tipoval na dvě piva a budeme vyvádět . V klidu jsme se zvedli a šli do jiný hospody pokračovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 ani echt Deutsche Bier und Weisswurst? weisen beer(nebo jak se to v chrochro jazyce píše) bylo předešlé dny, tak na to dnes dlabu. Nebejt toho, že pro nás majitel najmul vyhlídkový autobus s pruvodkyní, tak jsem z Berlína viděl prd, krom firmy a restaurací. Když jsem včera po cca 20 letech stanul opět před Brandenburskou bránou, leč tentokráte i z druhé strany, měl jsem dost zvláštní pocit. Tehdy jsme čučeli na zeď za níž jsou ti zlí imperialisté a stateční a odvážní vojáci tam střežili hranici... Tehdy jsem si říkal, co za tou zdí je a nikdy by mně nenapadlo, že nebude trvat moc dlouho a zeď nebude. Tehdejší Fridrichstrasse se s dnešní nedá srovnat. Mimochodem je to dnes asi nejdražší ulice v Berlíně, metr čtvereční údajně stojí 15.000,- Eur. No ale odbočil jsem z tématu, tak už dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 A teď by se mohlo téma rozvést na to kdo toho kolik vypije ať je sranda To by sme mohli. Tak já nejsem žádnej přeborník takže maximálně jsem jich dal za večer něco přez 10 kousků. Jinak spíše okolo 5-6 za večer. Tak ostatní pochlubte se? Teď už sem posera a 5 je maximum. Spíš jedu ve víně. Ale v dobách největší slávy (čti studia na TUL) nebyl problém za večer 12,13 za dva dny 25 jako prd a přes den ještě klidně k obědu další, na ubykaci byla vždy na balkóně basička s kuželkama Bráníka 12° (a průběžně se usrkávalo). Pod postelí sem měl lahev rumu (špatně sem tou dobou spal) Nej bylo, když sme zapadli do hospody, kde nás neznali. Každej dal kolem 13 piv, někdo i víc (měly jsme přeborníky 20 pivový) a vrchní přišel, že musí zavírat, že nám gratuluje za takový výkony. Že když jsme přišli (s báglama z večerní přednášky) tak nás tipoval na dvě piva a budeme vyvádět . V klidu jsme se zvedli a šli do jiný hospody pokračovat woe ty se nezdáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 dobrý pivko je Kácovské, točej ho tam přímo v pivovaru. Je ještě pěkně kalny a ještě nepasterizovany.Jinak skoro po republice není.Moje maximum je deset pivek, ale spíš si ale dávám 3až 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Pěkně prazdroj vede, tak to má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hijolem Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 no a jeste hnusnej Klaster a dobry Svijany )jinak Staropramen 12ka, Prazdroj a Stella Artois - hmmmmmmmmmmmmmmm hned mam chut na paar Tak to je jasne ked pivo tak jedine saris. A ked pracovat tak len v sarisi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Když se daří a je prdel tak i těch 17 dam, ale většinou koulem deseti.. Ale poslední dobou píju jen dvanácku Prazdroj. Desítka se pije jak voda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 ale někdy 4 a dost,.... záleží na situaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Pánové, mám radost! Plzeň 12° vede Jak já bych si točenou Plzničku dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Do 5 je to o chuti, potom co uz clovek vydrzi.. jinak zazil jsem ze v restaracich (nikoli v hospodach) zprasili i Plzen i Budvara ze se to do huby vzit nedalo Proste kdyz je vetsi vytoc tak to hned jede jinak... Ale jinak G, Svijany jak kde a Budvarek... Pilsner to je dortik .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Včera Plzeň 12 -plnotučné. Dnes Radek - Radegest 10. Točené je točené pokud je dobře točené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 zajímavý téma co ho trochu oživit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Nastro Azurro,dobré pivo. Jinak sobota a neděle byly u nás ve Štramberku pivní slavnosti,druhů piv 3prdele,zkoušel jsem vanilkové a taky dobré.myslel jsem si,že bude mít chu´t jako vanilka,ale skutek utek,jen nádech vůně,jinak dobré pivo.U nás vaří trubače,klasické,švestové,višňové a ja nevím co ještě- http://www.find-restaurant.com/pivovar.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 (editace) Piju Bernard kvasnicové světlé, tmavé, hlavně z flašky. Točené pak Svijany když jsem někde, kde mají (tu nejsou), Staropramen 12, Ostravar 12 (rapidní vzrůst kvality za poslední dobu, náhrada za nepoživatelný Radek z oboru hořkých), černý Kozel. Z ostatních pak Hoegaarden Das, nebo černý Duvel je naprosto fascinující pivko, vůbec belgická piva. Občas vezmu lahvičku Guinesse na přeslazení. Přestal jsem pít Plzeň 12 (rapidní pokles kvality během dvou let), Radek 10 (to se nedá skoro už pít, dvanáctka ještě jo), šílené europiva. Nejvíc sem vypil asi 20 piv za večer, bylo to ovšem ze 0,7 zavařovačky. Chci si vařit pivo sám doma, poslední dobou piju víc víno. Na pivo jenom vyjímečně (v jedné zahrádce mají černého Kozla), jinak tady je to samá Holba nebo G, totální patoky. Editováno: 18. Srpen 2009, autor: flames Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Tak u mě vede Stela nebo Velvet jen ale omezené množství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 kde je STAROBRNO ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 (editace) to Fire: Na smetišti dějin Dal jsem si ho před rokem na veletrhu. Stačil jeden lok a letělo do koše! A o tom že stálo 35,- nemluvě......... Vínko a slivka je na Moravě OK ale pivo je fakt Czech product Jinak G10, Burvárek, Plzenička...... Jo a když za volantem tak max. Radegast Birell Editováno: 18. Srpen 2009, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Budvar 12° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Dobře vychlazenej Radegast Birell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 kua to jsou mi věci... 40% těch piv neznam a dalších 40% se neda pit..a 10% tu chybí a 10% nepiju... když pivo tak točenej Zubr nebo Gambáč ...a jak se tu kdosi zmínil..Starobrno je blaf...a když vidim tu reklamu v televizi tak se musím smat.. prej.."nejlepší pivo na celé moravě" :smich: nebo Branik...takovej lahváč za 6,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.