Publikováno Listopad 8, 200717 r zdravím, tento tyden mi při zapnutem topení proudí do auta vzduch,který je cítit spálenou gumou. Otevřel jsme kapotu a není vidět nic co by bylo ohořelé.Ale přesto je to cítit trochu i v morotovém prostoru. Čím to může být?Zkuste mi poradit.Projevuje se to každý den.
Listopad 8, 200717 r moc tomu nakladas nemas niekde izolaciu opretu o nieco horuce ze ju tavi ? pozri poriadne cely motorovy priestor.
Listopad 8, 200717 r zdravím,tento tyden mi při zapnutem topení proudí do auta vzduch,který je cítit spálenou gumou. Otevřel jsme kapotu a není vidět nic co by bylo ohořelé.Ale přesto je to cítit trochu i v morotovém prostoru. Čím to může být?Zkuste mi poradit.Projevuje se to každý den. a) dovedes si predstavit, ze by vsichni dali do nazvu tematu "potrebuju poradit"? to by se to hledalo, co? brzdy/spojka/pneu.
Listopad 8, 200717 r no tak pokud mu vháněný vzduch smrdí spáleninou, tak chápu to zděšení a rozrušení, že se popletl v názvu tématu...
Listopad 9, 200717 r no mě to taky smrdělo tak 2 dny po hrabání před přezutím pneu :-) nebo při zátěži spojka, nebomáš prach v topení testuj jinak netuším PS: nebo bordel (igelit) na motoru to se stalo našim a je to dobrej smrad
Listopad 9, 200717 r Nekde se to resilo, pali se kryt na motoru - ten plastovej - je tam gumovy tesneni a dosedovy luzka a na tom ten kryt - da se sundat a pouzit vicko oleje z felicie, zkus to schvalne zkusebne sundat, necim to prozatim zakryt a uvidis... Dej vedet.
Listopad 9, 200717 r na některejch krytech je to "feliciový" víčko ze spoda zacvaklý. Já ho měl dokud mi ho nelohli v servisu
Listopad 10, 200717 r Mal som podobný problém. Skontroloval a rozobral som možné aj nemožné. Trvalo to asi týždeň. Nakoniec som našiel na spodu auta prilepenú pod motorom o výfuk Tesco igelitku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.