Listopad 21, 20168 r pokud je to opravdu příčina a jsou opravdu pootočené, tak jiné řešení není. Teoreticky je můžeš vyndat a nalisovat ve správné poloze, ale to by mělo smysl, pokud by byly nové.
Listopad 21, 20168 r Ja je měl oba nasazeny opačně (o 180 stupňů) a špatně sjeté pneu jsem zjistil po cca 5 tis. taky při výměně pneu. Naštěstí to byly téměř ojeté letní.
Listopad 21, 20168 r tak jak se dostanu k autu zajedu na díru a mrknu také protože moje letňáky taky dostaly totálně vnitřkem na prdel a přitom jsem byl 2x na geo a obě v pořádku
Listopad 21, 20168 r no však právě, geo OK, ale gumy sjeté na krev za pouhých 15t km, normálně by ještě sezonu bez problémů zvládly, takhle už je můžu akorát vyhodit a přitom příčina nejasná když byla geo po 2x dobrá
Listopad 21, 20168 r Samozrejme. Ak pozeram na ten obrazok tak ja ich mam pootocene fakt o 90 stupnov. To je sila.Pre nejakeho idiota zase platit v servise za tu istu pracu.
Listopad 21, 20168 r A ještě zničíš zimáky... Jde o to, že při stanovování hodnot geometrie výrobce patrně počítá s určitou pružností silentbloků a tím i výkyvem ramen při provozu. Pokud jsou silentbloky nesprávně, výkyv ramen je jiný a geometrie, která je v klidu vozidla správná, je najednou při jízdě kvůli jinému výkyvu ramen špatná a gumy jsou jak na struhadle... Takže to chce řešit co nejdříve
Listopad 22, 20168 r jj, v sobotu nebo v nedělu na to mrknu, teď jsem do pátku v Německu, takže se k autu nedostanu a po manželce nemůžu chtít, aby najela na rampu a ještě kontrolovala silentbloky edit: ale začínám si být už teď jist že budou též pootočené protože to nastalo po výměně čepů ramen a silentbloků, do té doby jsem měl klid
Listopad 22, 20168 r Na geošce by hnutá nápravnice poznat byla (neseděly by odklony, které se seřizují posunem nápravnice). Nejsem si jist, ale mám zato, že pokud by při výměně silentbloků povolili a vymontovali ty hliníkové konzole na obou stranách najednou, tak se hnout může (pokud jí nedrží ještě další šrouby, z hlavy nevim...). To by ale nejspíš táhlo ke straně a odhalila by to geoška (a nezpůsobilo by to sjíždění obou vnitřních či obou vnějších okrajů).
Listopad 22, 20168 r před 1 hodinou, cosby napsal: hliníkové domečky se vyhazují ale né nápravnice bože jaký domečky? to si pleteš s oktávkou, ne? Pokud z nějakého důvodu povolíš tu hliníkovou konzoli se silentblokem - třeba, kvůli utrženýmu šroubu v rameni a nebo, že (jako já) nemáš krátký stahovák, tak samozřejmě zároveň povolíš i půlku nápravice.
Listopad 22, 20168 r Ano tak to přesně je---------! Ale tohle se tu už přece dávno řešilo od montážní polohy,přes konzole a nevím co ještě.
Listopad 22, 20168 r Jen pro připomenutí: Šrouby (pozice 21na prvním a 1 druhém obrázku) co upevňují nápravnici, procházejí zároveň hliníkovými konzolemi ("domečky") - pozice 20. Upraveno Listopad 22, 20168 r od Sir_Jarek
Listopad 23, 20168 r Jenže když...tak sundáváš pouze domečky,né nápravnici,ta se nehne. Za další,nepovoluji ani domečky,vytáhnu rameno,silenblok vybiju a nalisuji do domečku nový.Každý malinko solidní servis má na to přípravek. Jinak...doporučuji po každém takovém zásahu udělat geometrii,děláme ji,ale ta neukáže,jestli je silenblok dobře nalisovaný,to už je na mechanikovi a pokud je lopata,tak bohužel.
Listopad 23, 20168 r Jak to že není??Jasně,není demontovatelný jako u OII,ale domeček pro silenblok tam je a silenblok do něj lisuješ aniž bys povoloval nápravnici.Pokud ji někdo povoluje,ať se jde někde podívat,jak se to dělá
Listopad 23, 20168 r ještě v předchozím příspěvku jsi domečky sundaval. A pokud tento "domeček" sundáš na Fabii, tak musíš povolit nápravnici. Ostatně už ta konzole s oním "domečkem" je součástí nápravnice. A holt, ne vždy se výměna povede bez demontáže oné konzoli. Upraveno Listopad 23, 20168 r od Wittmann
Listopad 23, 20168 r Ano,pletl jsem si to s octávkou,ale u Fabie nikdy nápravníci nesundáváme.Zkusím mrknout a najít co používáme a hodím to tu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.