prtko5 Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Nevím jak je to jinde ,ale Olomouc od rána sníh,sníh,sníh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Peknou vanocni krajinku tam mate. Tady to jiz roztalo, +7°C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Peknou vanocni krajinku tam mate. Tady to jiz roztalo, +7°C. tady+1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 U nás lehce pod nulou a vytrvale chumelí, už jsem odházel 10 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 (editace) Nevím jak je to jinde ,ale Olomouc od rána sníh,sníh,sníh. Taky už jsme zjistil, když mi před chvílí volal bratránek, že je s autem v příkopu u Medlova, co má dělat Editováno: 11. Listopad 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryzek Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 ted jsem přijel z pardubic, všude na silnici 10 - 15cm sněhu, silničáře sem potkal jednoho a to až v ústí nad orlicí... za cestu 2 bouchance.. některý lidi sou nepoučitelný... Jel jsem 2 hodiny, namísto co to jezdím cca 1hodinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 zas ta hnusá bílá sračka Jsem dneska ženě narychlo přezouval. Svoje už mám přezuto asi 14 dnů. Myslím, že dneska bude ve zprávách kotel bouraček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryzek Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 zas ta hnusá bílá sračka Jsem dneska ženě narychlo přezouval. Svoje už mám přezuto asi 14 dnů. Myslím, že dneska bude ve zprávách kotel bouraček První zpráva v TV Nova: Silničáři letos opět zaspali...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 zas ta hnusá bílá sračka Jsem dneska ženě narychlo přezouval. Svoje už mám přezuto asi 14 dnů. Myslím, že dneska bude ve zprávách kotel bouraček První zpráva v TV Nova: Silničáři letos opět zaspali...:-) bych neřek že zaspali... tady jezděj celkem často, jenže pořád chumelí a chumelí... nemám rád tu bílou s*ačku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Brno-sněhu plno. My jsme stavěli sněhulandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Včera večer jsu se vracel z mé milované Vysočiny a na D1 mezi Jihlavou a Humpolcem boží dopuštění Sypače zatím pouze v protisměru, naštěstí však bylo vidět, že se lidi sněhu bojí, takže se jelo pomalu, max. 100 km/hod. Od Humpolce už to bylo v pohodě (jen břečka a pak vytrvalý déšť) Jinak Střední Čechy silně deštivo, po sněhu ani památky, snad jen silný vítr (já chcu také sníh! .-) Jinak: ač nejsu silničář, tak bych se i zde silničářů zastal. Všechno je to o penězích, které do zimní údržby jdou a tak když kraj méně peněz dá, podle toho vypadá i údržba silnic. Jezdím tak 20-30.000 ročně, takže vím, jak jim řidiči nadávají, ale já před nima smekám klobouk, protože oni musejí dělat svátek/nesvátek nebo musejí vyrazit ve 2 hodiny odpoledne či 3 hodiny ráno, podle potřeb. Podle mě se tedy vážně snaží čímž tedy silničářům vzkazuji: DÍKY VÁM, BEZ VÁS BY TO NEŠLO... Jinak ještě dodám, že minulou zimu mi hodně vadilo, když lidé bezohledně předjížděli na D1 sypač během husté vánice, což mi přijde kontraproduktivní tak lidičky, je to tady s Vámi super, myslete na to, že uspořených 10 minut času na 200 km jízdy je vskutku vážně nic a mě by tu bez vás bylo smutno (a nejen smutno, spoutu věcí bych bez Vás nevěděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Mě serou ti sku*vení kamioňáci že si nevozí řetězy,měli by to mít povinnou výbavu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Mě serou ti sku*vení kamioňáci že si nevozí řetězy,měli by to mít povinnou výbavu!! Ono to moc nepomuze, protoze ty retezy to proste nevydrzi a roztrhaj se u toho kamionu. Je to dost prob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryzek Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Mě serou ti sku*vení kamioňáci že si nevozí řetězy,měli by to mít povinnou výbavu!! Ono to moc nepomuze, protoze ty retezy to proste nevydrzi a roztrhaj se u toho kamionu. Je to dost prob Já ty kamioňáky vlastně v tomhle počasí obdivuju.. Já sem rád že jedu solo, natož abych za sebou táhnul návěs... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryzek Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Dnes ráno - Ústí nad Orlicí - 5km kolona... nevyhrnuto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Aj unas je uz sneh a zase snezi okolo 0 NR Slovensko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Dnes ráno - Ústí nad Orlicí - 5km kolona... nevyhrnuto.. Vysoké Mýto - Litomyšl taktéž, hezkou dobrou noc kluci měli, chápu, že je něco o penězích, ale o dost více je to v lidech, jinak co si mám myslet o sypači, který při chumelení jede s radlicí nahoře a sype sůl, chápu posolit je jedna cesta - plužit znamená jet několikrát, v sobotu a neděli i svátky dělá spousta jiných lidí, nechci házet všechny do jednoho pytle, ale bohužel platí, že jeden špatný příklad a zkušenost poškodí sto dobrých, snažme se všichni, včetně kamionistů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 omluva, tento příspěvek patří jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 zkus juknout na toto Neměla to být náhodou reakce na Cosbyho téma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 při chumelenici nemá smysl solit, sůl zapadá a nemá to efekt při chulemení leda pluhovat a furt kolem dokola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 dnes jsem jel pro kamaráda dopoledne a sníh mě šel přes střechu...., ještě že to byl krásný prašan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ďaľší idiot, ktorý si myslel, že na štvorkolku nepotrebuje zimné gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ďaľší idiot, ktorý si myslel, že na štvorkolku nepotrebuje zimné gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Liberec od kámošky z hor:-) V Bech je holo, max. vlhko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 no už nepotrebuje somár Ďaľší idiot, ktorý si myslel, že na štvorkolku nepotrebuje zimné gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.