lancer Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 poraďte jakou navigaci do auta zatím mám acer n35 ale tom tom 6 už na něm vázne co by jste doporučily? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Moznosti je tolik... Mrkni na navigovat.cz Ja mam Garmin C510, neni to nejnovejsi model, ale slape perfektne a ma vsechno, co od nej potrebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Můj názor je NE jednofunkční navigaci. A už vůbec ne Garmina, aktualizace map jsou za těžký prachy a je jich relativně málo. Já hlasuju pro PDA (mám Fujitsu LOOX C550) a k tomu soft (iGo nebo TOmTom). Soft se dá sehnat zadara, aktualizace mnohem častější (mám Igo). A PDA je mnohem univerzálnější. Když navigaci, tak Mio, soft i mapy jsou stejný s Igo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Nahodou Garmin je dobry, mam ho osobne. Je ale pravda ze ty mapy jsou dost drahe a aktualizace taky nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Rozhodne bych to takhle nepausalizoval. Je to dost kratkozrake. kazdy ma vlastni rozum a rozhodne se sam. Take mam rad pristroje all-in-one, ale po zkusenostech jsem rad za Garmina a i za to, ze to je "jednoucelovy" pristroj. Dela totiz tu svoji "jednu" funkci kvalitne a poradne. Zasadni NE pro Garmin muze rict jedine clovek, ktery pouziva Tom Tom a to je podle me dost chaboduche. Nepreferuji ani jedno ani druhe, ale to je stejne jednoduche jako rikat "Nokii bych si nikdy nekoupil". Lancerovi bych doporucil, az si navigaci pujde vybirat, aby u toho pouzival vlastni rozum a vlastni mozek a myslim, ze si nevybere spatne at uz si vybere cokoli. Vyborne testy navigaci jsou na odkazu, ktery jsem daval vyse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 (editace) Nokii bych si NIKDY nekoupil !!! Zasadni NE pro Garmin !!! Tomtom RULEZZZ .. a ted vazne ... osobne mam navigaci v mobilu, coz mi pride jako max. mozna vyhoda protoze mobil mam sebou proste vzdycky ! Editováno: 19. Listopad 2007, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Záleží co chceš jestli navigace nebo PDA.Já mám MIO jsem na 100 % spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 mám Mio C720 a spokojenost. Mám k tomu i RDS TMC, to sice hlásí zácpy a podobné události, ale s kvalitou informací které toto zpravodajství poskytuje je, jak jsem zjistil, mizerná. V ČR možná lepší to snad ani nepoužívat. Třeba to hlásí zácpu, ale ona už tam třeba dávno není, je noc, provoz minimální, přesto je tam v hlášení ještě nějaká zácpa z odpoledne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Mam PDA k tomu bluetooth gps modul. Použivam Igo a naprosta spokojenost. Proč PDA na navigaci (podle mě): - mohu si vybrat jaky navigační soft budu použivat - lze jednodušeji upravit navigační soft svým potřebám (např vzhled, barevné pojetí atd) - lze využit i pro turistickou či cyklo navigaci ve spojení s turistickými mapami - lze využit pouze pro zaznam prošlé trasy - a ..... určitě by se dalo najit spoustu dalšich věci - a samozdřejmě pda lze využit i k dalším ne navigačním účelům - navic pokud je gps modul oddělen od pda lze si vybrat z různých čipu gps modulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 S garminem mám svoje zkušenosti, máme ho v práci a opakuju: pro sebe NIKDY. Do letadla je to o něčem jiým tam Ano. Jinak plně souhlasím s Brunoos. PS. Nokii nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 21. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 díky za rdy a názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 MIO C520FT+ - maximální spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 díky za rdy a názory Napiš pak co jsi nakonec pořidil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 1. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 tak sem nakonec sehnal tt6 a nejnovější mapy a zatím to vypadá že to bude OK ale pokusím se sehnat nové PDA nebo MDA a asi opět tomtom,nebo nevíte kde by se dala na netu sehnat funční igo nějakej rapidshare nebo něco takového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 a nokia navždy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 7. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 sehnal sem igo my way 2006 a tom tom se může jít zahrabat je to bomba no abych nechválil moc sem s tím ještě nenajezdil tak se pozná.na PDA sem nechal TT6 i Igo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 14. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 jake máte názor na navigaci dynavix používá to někdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 sehnal sem igo my way 2006 a tom tom se může jít zahrabat je to bomba no abych nechválil moc sem s tím ještě nenajezdil tak se pozná.na PDA sem nechal TT6 i Igo Mam take oboje, ale jako TT je podstatne uzivatelsky prijemnejsi a v urcitych pripadech prehlednejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Já mám PDA MIO DigiWalker A701F. Spokojenost 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 14. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 na miu chodí igo nebo co je to za soft a co ten dynavix?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Tomtom ONE XL. Velkej displej, krásně čitelnej, jednoduchý ovládání, polohu má za pár sekund a cena taky velice příjemná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.