Listopad 25, 200717 r chtělo by to, aby si s tím pořádně pohráli, nejprve vystředit nápravu, aby jsi měl stejně vysunuté tyče řízení, ne aby to doháněli na nich
Listopad 25, 200717 r Já se toho zas tak nebojím, protože náprava sedla přesně na původní místo. Když budou odklony a záklony v pořádku, není co řešit.
Listopad 25, 200717 r Nedal. Nedávno jsem měnil a dával normální. Mě to v podstatě stačí. Otázka je, jestli ty Cuprácký vydrží opravdu o tolik víc..
Listopad 26, 200717 r Nedal. Nedávno jsem měnil a dával normální. Mě to v podstatě stačí. Otázka je, jestli ty Cuprácký vydrží opravdu o tolik víc.. víc než myslíš, už od pohledu, tak se totiž nemá co utrhnout , obzvlášť na těžším FRS
Listopad 26, 200717 r Jakmile se znovu alepsoň jeden natrhne ( a já budu auto ještě náhodou mít ) tak tam půjdou.
Listopad 27, 200717 r Tak klucí mrkněte mi někdo prosím do ETKY na ta čísla tlumičů: 6Q0 513 025 AD jsem dával teď nové a z výroby tam byly 6Q0 512 011 AB? Proč? Dík.
Listopad 28, 200717 r Dík moc, to by odpovídalo, mám auto vyrobené 11/03. Mimochodem tlumiče od tebe fungují na jedničku. Ještě jednou tímto dík.
Listopad 30, 200717 r Tak,tak....když sem nechal dělat geo v autorizovaným servisu tak nápravnici vystředily.... správnej postup...
Prosinec 17, 200717 r Tak jsem byl znovu preventivně na geo a předek v pohodě jak odklony tak sbíhavost, ale vzadu mám na jednom kole nepatrně sbíhavost mimo normu 0,05 místo 0,08 a mimo normu jízdní osu. bylo mi řečeno, že jedině vyměnit celou nápravu, ale na to kašlu.
Prosinec 22, 200717 r Zdar chlapi. Včera jsem měnil tlumiče přední i zadní. Největší problém mi způsobila levá kost stabíku, v které mi zůstal prasklý torx. Jinak to ško docela ok. Časově cca 3 hodiny, dával jsem Kayaby, který jsou podle mě kvalitou hodně nahoře (japonskaá technologie je japonská technologie ) cenově mě to vyšlo na 7 tis-tlumiče, dorazy zadních tlumičů, přední horní uložení+ložisko horního uložení a nějaký ten nový spojovací material (matice poloos a pár šroubů) Mám 1.4 peklo (mpi50KW), najeto 125tkm a byly tam původní tlumiče. Teď je to po výměně jako sto a jedna. Jen nechápu, proč se lidi mordují s vytahováním tlumiče, když stačí pohodlně odstřelit tří šrouby na čepu spodního ramene a povolit matici polosy... Povolovat celou nápravu je hloupost...
Květen 12, 200817 r Tlumiče Bilstein B4 F1 sada 4ks na 1 auto = 4240,- do konce května poštovné zdarma i dobírka (100-150kč)! Upraveno Květen 12, 200817 r od sebo
Červenec 25, 200817 r Môžem Ti napísať, čo mám ja a som spokojný. Mám základný pevný športový podvozok KW, teda tlmiče a pružiny. Je to nižšie asi o 20 mm (malo byť 30, ale je to menej). Na Slovensku stojí KW asi 17 000 korún v tuningshop.sk. Aj ja ho mám odtiaľ. Tlmenie je fantastické, keď idem po dlažobných kockách, auto sa vôbec nekýve. Pružiny sú tvrdšie, ale primerane. Žiaden spolujazdec sa nesťažoval... Auto nemá také veľké medzery medzi blatníkom a kolesom.
Červenec 25, 200817 r Chcel som sa spytat, ze ake su tie BILSTEINY kvalitativne? Daju sa porovnat s Monroe, Sachs a pod? Na jesen ma asi neminie vymena. 140t km TDI.
Červenec 31, 200817 r Měníno v 105tis na Fabii RS zadek KO předek byl tak na 5-10tis km a byli by taky KO
Září 3, 200817 r chalani kolko asi stoja nove 4 tlmice na fabiu-seriove jake tam maju byt,ziadne spekulovanie 1.4 mpi 44kw r.v. 00
Září 3, 200817 r pajko, mrkni do BAZARu a hladaj obcas v "Stálé nabídky". http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=45507 Upraveno Září 3, 200817 r od colins
Listopad 18, 200816 r Sportovci potrebujem poradit.Mam na aute nahodene fungl nove tlmice sachs a pri prejazde akoukolvek nerovnostou mi zadok skace ako teren koza.Konkretne pri prejazde retarderom ide matku vystrelit zo zadneho sedadla ako katapult.Cim to moze byt?DIk za radu...
Listopad 19, 200816 r rada zní jezdi pomalu nové tlumiče vždy poznáš časem se opotřebují a bude vše jako dřív
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.