Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Víte nikdo?????????Dík za připadné info..... :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2:

Tuším něco kolem 1300,- Kč

• Autor
Víte nikdo?????????Dík za připadné info..... :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2:

Tak to je cajk dam je tam az v lete.....A nevis jestli je to za sadu????Nebo jenom 2 kusy????

Upraveno od Philips

Cena je cca kolem 1300 za 4 ks, objednavaji se jako nahradni dily, tedy samostatne po jednom.

Já potřebuju taky nový jen ten u řidiče, protože mám už skoro díru od paty pod plynem.

• Autor

Dík panove!!!

Já potřebuju taky nový jen ten u řidiče, protože mám už skoro díru od paty pod plynem.

Ten stoji 458,-

Zadni stoji 410,-

lidi, ty koberečky ve FRS, jsou textilové, že?

to je asi na pikaču když tam člověk vleze v zasraných botech od bláta, co? to se pak musí každou chvíli prát, ne?? jak to řešíte??

já se do auta vždycky koupil gumový, takž nebyl prolbém.. ty se umyly a bylo hotovo.. s těma textilníma to musí být celkem trápení, ne??

PS: ne že bych do FRS chtěl dávat gumový lollol , ty originální sou moc pěkný.. není kobereček jako kobereček ;):palec2:

Gumové koberce si do FRS dá jenom úchyl.. :feve:

Já je tak 2-3x do roka vyperu ve vaně v Persilu a nechám namočené v aviváži a jsou jako nové. :palec2:

Jenom úchyl je pere v persilu :D;)

V létě f textilu, v zimě f gumě ;), po 4 letech stále oki obi ;)

• 1 měsíc později...

tak dneska takhle vysaju koberečky a furt na nich něco bylo, tak si říkám, že to vyklepu, klepu klepu a najednou koukám, kobereček natrženej.., myslel jsem, že mě vomejou :kuk::kuk: , no co se dá dělat..

proto dávám dobroz radu, koberečky se nesnažit vyklepávat !!

jinak, nevíte někdo, kde by se daly sehnat???

Upraveno od jvees69

tak dneska takhle vysaju koberečky a furt na nich něco bylo, tak si říkám, že to vyklepu, klepu klepu a najednou koukám, kobereček natrženej.., myslel jsem, že mě vomejou :kuk::kuk: , no co se dá dělat..

jinak, nevíte někdo, kde by se daly sehnat???

ve škodovce

Jenom úchyl je pere v persilu :D;)

V létě f textilu, v zimě f gumě ;), po 4 letech stále oki obi ;)

taky tak :palec2:

vyklepávám už 4 roky a stále drží - není tou výhodnou koupí? lol Koberečky to začíná.......... :)

Gumové koberce si do FRS dá jenom úchyl.. :feve:

Já je tak 2-3x do roka vyperu ve vaně v Persilu a nechám namočené v aviváži a jsou jako nové. :palec2:

...jsou jako nove, ...ale jenom 14 dnu, pak jsou celej rok zase spinave :)

...jsou jako nove, ...ale jenom 14 dnu, pak jsou celej rok zase spinave :)

Já nalezu do auta v holínkách od hnoje, jsem čistotný člověk, takže bez problémů a stále trvám na tom, že dávat gumové koberce je nesmysl. To bych zrovna tak mohl tvrdit, že když je v létě ošklivo a prší, tak přehodím na gumové koberce.... :prc:

Já nalezu do auta v holínkách od hnoje, jsem čistotný člověk, takže bez problémů a stále trvám na tom, že dávat gumové koberce je nesmysl. To bych zrovna tak mohl tvrdit, že když je v létě ošklivo a prší, tak přehodím na gumové koberce.... :prc:

já jsem textilní koberečky vyklepával u felicie 8 let a pohoda

jinak textilní nechávám i přes zimu, gumu nikdy!!! doporučuji koupit ve škodovce ale ty dražší (cca 1300,-), ty levnější (okolo 500,-) se dřív sešlapou

Konečně někdo normální lol

vyklepávám už 4 roky a stále drží - není tou výhodnou koupí? lol Koberečky to začíná.......... :)

vtipáku lollollol:p:p:p

vtipáku lollollol:p:p:p

Jen se směj.......uvidíš....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.