venca80 Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Ahoj, potřeboval bych radu kde najdu na motorové stěně napájení na přední mlhovky, kam nasunout napájecí kabel od pojistky v kabelové skříni motorové stěny(číslo --označení) dík..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 (editace) mozno ti to pomoze Editováno: 2. Prosinec 2007, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Ahoj, potřeboval bych radu kde najdu na motorové stěně napájení na přední mlhovky, kam nasunout napájecí kabel od pojistky v kabelové skříni motorové stěny(číslo --označení) dík..... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=25555 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venca80 Vloženo 2. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Dík, ty obrásky mám vytištěné, na nich je nakreslen jen rozvod kabeláže kterou mám objednanou u Romana25. Snad jsem na nich jen to napájení přehlídl, nepochopil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Napájanie v motorovom priestpre nehladaj, hmlovky sú napájané zo spínača svetiel... Dík, ty obrásky mám vytištěné, na nich je nakreslen jen rozvod kabeláže kterou mám objednanou u Romana25. Snad jsem na nich jen to napájení přehlídl, nepochopil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venca80 Vloženo 3. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Díky za cenou radu, to jsem potřeboval vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 neni zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.