Jar_da Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 poraďte mi prosím s výběrem , zdají se mi skoro stejné, rozdíl je ve velikosti displeje (asi?) snad o 4 mm na každé straně, nemá někdo zkušenosti s výdrží? Co mi doporučíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 poraďte mi prosím s výběrem , zdají se mi skoro stejné, rozdíl je ve velikosti displeje (asi?) snad o 4 mm na každé straně, nemá někdo zkušenosti s výdrží? Co mi doporučíte? no vidíš, taky jsem teď řešil co koupit ženě. V tom co se ptáš ti neporadím, páč nevím. Ale za sebe jsem si jednoznačně řekl, že to bude Nokia, protože je podle mně prostě nejlepší. Pověřil jsem kamarádku, aby vyzvěděla tajně jakej mobil by se ženě líbil. No bohužel z toho vypadlo, že jednoznačnými favority jsou ty růžové babské Nokie No a to je podle mně pi*ovina, protože tam je myslím cena jen vyhoněná tím dizajnem. Jelikož se mezi akceptovatelnými telefony vyskytla i 6300 a operátor kterého provozuju na jejím telefonu ho má v nabídce za vylepšenou cenu, tak asi vemu ten, přecijenom vypadá rozumně a koupím ho pomalu za polovic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Tomas: Ružové Nokie sú veľmi populárne - čo viac potrebuje žena? Telefón na vykecávanie, písanie smsiek, a aby bol ružový Kupoval som nedávno ako darček, VO cena bola prijateľných 4500 Sk. Myslím, že tie peniaze je hoden, nie je nič lepšie, ako uspokojená žena Jakr: Ja by som bral E51, je klasický, nie slider. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Tomas: Ružové Nokie sú veľmi populárne - čo viac potrebuje žena? Telefón na vykecávanie, písanie smsiek, a aby bol ružový Kupoval som nedávno ako darček, VO cena bola prijateľných 4500 Sk. Myslím, že tie peniaze je hoden, nie je nič lepšie, ako uspokojená žena Jakr: Ja by som bral E51, je klasický, nie slider. ty nejsou v nabídce operátora a navíc jsou otáčecí, což je podle mně zdroj problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 ty nejsou v nabídce operátora a navíc jsou otáčecí, což je podle mně zdroj problémů Nie sú všetky otáčacie, kupoval som túto http://www.agen.cz/produkt/47731/Nokia-7360-ruzova.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Jakr: Ja by som bral E51, je klasický, nie slider. díkes, ještě mám chvilku času, p.s. od tý doby co je oskar vodafon se teda moc nesnaží, za oskara jsme měli lepší bonusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 chlapi, to jste nikdo nekupovali? nebo nemáte rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 e65 e51 65-51=14 jako je dnů za dva týdny 6+5=11 jako je hodin, když mi v bříšku začne škrundat 5-1=4 jako známka kterou jsem dostal ze své poslední zkoušky na TUL 5+1=6 to je známka, kterou jsem ve škole nikdy nedostal 6-5=1 stejně tak jako číslice, kterou mám nejvícekrát zastoupenou na mé RZ dříve SPZ 65+51=116 .... 1+1+6=8 a já měl před chvílí na tacho v Bobíkovi 88888 může být TOHLE náhoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Ja bych zvolil treba tohle http://www.youtube.com/watch?v=ZofdZvJapYU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Mám E65 a de facto spokojenost - soft běhá bez problémů, TOMTOM se nekouše, funkce, který od telefonu týhle třídy čekáš fungují výborně. Foťák nic moc pokud není dobrý světlo, ale to se dá čekat, vysouvání funguje půl roku bez problémů. Výdrž nevím protože nabíjím přes HF v autě, ale během víkendu - menší provoz, ale i net, mi zmizí tak půl baterky. Jediný problém, který se vyskytnul, že blbne reproduktor a ještě jsem se nedonutil do dát do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 KUP SI NOKII 6500 Slide.Vynikajicí a povedená hračka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 KUP SI NOKII 6500 Slide.Vynikajicí a povedená hračka. Jo ted jsem na to koukal, vis co si vybrat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Je supr.Má pěkný a povedený design,3 mega foták a kryt z kvalitního materiálu.Za devitku ho mužeš mit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Je supr.Má pěkný a povedený design,3 mega foták a kryt z kvalitního materiálu.Za devitku ho mužeš mit. Jj, design fajn, akorát nemá operační systém což mě by už v současný době chybělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Jj, design fajn, akorát nemá operační systém což mě by už v současný době chybělo Já osobně operační system nevyužiju a většinou se ten telefon s OS zpomali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Já osobně operační system nevyužiju a většinou se ten telefon s OS zpomali. Ja mam ted Sony Ericsson k800i, uz ho mam dlouho, koupil jsem ho asi za 13tis. Ted kolik stoji je mi akorat do breku, ale to je se vsim, obzvalst s telefonama!! Koukal jsem na tu novou pecku N95 8GB series (cerna) docela dobra masinka. Ale ten co mas ty Romariooo je fakt fajnovej. Lucce se moc libil!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Ja mam ted Sony Ericsson k800i, uz ho mam dlouho, koupil jsem ho asi za 13tis. Ted kolik stoji je mi akorat do breku, ale to je se vsim, obzvalst s telefonama!! Koukal jsem na tu novou pecku N95 8GB series (cerna) docela dobra masinka. Ale ten co mas ty Romariooo je fakt fajnovej. Lucce se moc libil!! Jooo???...tak řekni Lucce že pro mí udělám speciální cenu Jj,díky! Viš co?To máš se všim a kdybys takhle uvažoval tak nemužeš koupit vůbec nic.Je pravda že Nokia ztráci ze všech telefonu nejmin na ceně.N95 s 8G paměti je fajn ale zatim se drži na 17 tisicich.Myslim že po vánocich bude min.o dvojku levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 n95 je drahá, tolik za mobil nedám, za dva roky bude kaput a takhle vyhazovat nechci, ta 6500 je moc hezká, ale bohužel bez OS, díky za vyjádření k e65 Petrovi, jak bojuješ s titěrnými čísilky v telefonním seznamu? a vůbec tak trochu menší písmenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 n95 je drahá, tolik za mobil nedám, za dva roky bude kaput a takhle vyhazovat nechci, ta 6500 je moc hezká, ale bohužel bez OS, díky za vyjádření k e65 Petrovi, jak bojuješ s titěrnými čísilky v telefonním seznamu? a vůbec tak trochu menší písmenka není zač . P5iznám se, že nebojuju, vidím na to v pohodě. Je to sice menší, ale displej je kvalitní a kontrastní takže není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Osobne bych sel z tech dvou do E65..Nedavno jsem taky resil,co za telefon..Nakonec jsem koupil N95..Ale nemit moznost ji mit za tehle peniz,byla by to E65 a stejne porad premyslim,ze bych ji koupil prituli pod smrk.. Navic mam nekolik maximalne spokojenejch kamosu s E65.. A jak psal Petr81,uz ma Symbian.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Osobne bych sel z tech dvou do E65..Nedavno jsem taky resil,co za telefon..Nakonec jsem koupil N95..Ale nemit moznost ji mit za tehle peniz,byla by to E65 a stejne porad premyslim,ze bych ji koupil prituli pod smrk.. Navic mam nekolik maximalne spokojenejch kamosu s E65.. A jak psal Petr81,uz ma Symbian.. e51 taky, je to novinka, dnes jsem je držel v ruce naživo a dobrý jsou oba, e51 trochu rychlejší symbian a je to klasika, bohužel nikdo nemá vyzkoušenou výdrž, menu mi přijde lepší v e51, ale e65 efektně vypadá, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Ja bych rad poradil, ale ani s jednim jsem neprisel zatim do styku... Mymi favority jsou Nokie N rady, treba N81 nebo N82... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.