Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

bože,veď na overenie špatných silenblokov stabilizátora stačí jednoduchá vec ...odpojiť tyčky a zakývať stabilizátorom hore-dolu

dělalo mi totéž teď u Rooma, v jiném vlákně jsem četl, prošpíchnout zadní silentbloky na rameni wapkou (mimochodem měněny na podzim, takže že by byly prasklé vyloučeno). Na půl dne klid, ovšem pak se to ozvalo znovu. Takže druhá varianta, jak jsem se tu dočetl, byly silentbloky držící tyč stabíku. říkal jsem si dám dolů objímku a zkusím máznout, no zprdele přístup s nejistým výsledkem, takže jsem zvolil cestu nejmenší námahy, natáhl do stříkačky nějaký převod.olej, nasadil jehlu a mezi gumu a objímku a gumu a tyč, kam jsem se dostal, jsem se snažil "našplíchat" olej ... a ejhle, bohovský klid :kol-47:

No a to jsi moc dobře neudělal! Sice jsi odstranil vrzání na 100 %,ale každý olej gumu znehodnocuje,takže tě výměna pozděj nemine. Lepší je,když nechceš demontovat silentblok -uložení stabíku jsi nastrouhat do trošku vody obyč mýdlo a udělat jsi silný mýdlový roztok. Ten pak vlej do rozprašovače a pořádně nastříkat. Dělám to tak, už několik let a ne jen na své fabce a nikdy už nebyl problém z vrzáním uložení stabíku.

Mě to dělalo taky a byl to spodní čep ramene,byla prasklá prachovka,do čepu se dostala voda a bordel,čep se lehce vymlel a hlavně byl totálně suchý. Při každý nerovnosti mi to vrzalo. Vyměnil jsem oba čepy a klid.

tak s tím nějak počítám, že jak se ozve znova, nebo začnou chrastit kosti, že to bude komplet výměna ... nějaké kiláky už to taky má (viz podpis), takže v tom zase takový problém nevidím.

Me bouchala predni naprava , mel jsem vse oukej. Takze vymena prednich stabilizatoru. Ted to neboucha , ale vrze :-) a jsou to origo gumy....

• 7 let později...

U mne vrzalo dost výrazně uložení stabilizátoru.

Upraveno od drejk

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.