Z3ro Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Za rozvody jsem tuším platil kolem 6 tisíc a měnili komplet celý rozvody, jak se maj měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Ved to ma zaujima co sa ma, lebo jedny tvrdia pri prvej vymene sa nemeni pumpa dalsi pumpa, kladky, remene: rozvodovy aj od alternatora tak som to chcel vediet lebo ma to caka 28 tento mesiac,len u mna este olej a filter v automatickej prevodovke tak som zvedavy na tu cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z3ro Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Já to mám měněný komplet i s pumpou. Aspoň je klid:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 Tak mam vymenene rozvody, menili sa remene, kladky, vodna pumpa + olej a filter v automatickej prevodovke + sviecky, cena s pracou 790 eur. Tak len dufam ze posledna velka investicia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 Spíš první, taková zahřívací Hlavně ať slouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 Dnes som to bol opatrne prevetrat a mam dobri pocit, prevodovka radi krasne a auticko ide nadherne motor si pradie ako spokojne mača. Co dodat, FSI to je mazel to se ví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Nejak nam tu viazne konverzacia, tak dodatocne odpovedam Lancelotovy, ja by som aj chcel dalsie investicie ale manzelka ma dost brzdi a moj rozum jej musi dat za pravdu lebo sme nedavno kupili byt a planujeme prirastok do rodiny tak vecina financii ide do zariadovania bytu. Ale srdiecko pisti po navi Bolero, chrom. koncovky vyfuku a hodne dalsich vzchytavok este ze som ju kupil vo vybave elegance, tak mnoho veci ma v serii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Draku, já to myslel spíš tak, že to není poslední "investice" do údržby vozidla ;-) Ale jinak bydlení, má jednoznačně přednost před autem, auto to jsou jen vyhozené peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 (editace) No zatial som mal taku polozku len EGR ventil a dufam ze to bol posledny necakany vydavok, lebo zatial je vsetko OK dokonca podla niektorych prispevkov som aj toto ocakaval len nie tak skoro po kupe. Tie rozvody som planoval asi od zaciatku roka len som daval do kopi financie po sviatkoch. Olej a filtre ktore sa pravidelne menia neratam s tym sa rata pri kazdom aute ako samozrejmost. Editováno: 19. Duben 2011, autor: drak999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z3ro Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Tak jak jste na tom se spotřebama?:-) Nechal jsem přezout na letní, a už se zase dostanu na mejch 6l/100km při delších cestách. Dlouhodobá spotřeba 8,5l/100 - jezdim teď převážně město. A vzhledem k roustocím cenám PHM asi brzo oprášim kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 Tak nam zas klesnu spotreby je prijemne pozerat na primer 6,3 a mat motor s obsahom 2l a vykonom 150 koni. Dnes som bol po dlhsej dobe na dlhsej trase asi 40 km a mal som takuto spotrebu a v aute 5 dospelych stredne tazkych slovakov, trocha aj prejazd mestom. Inak do prace a z prace tiez asi 8,5 ale to je cesta 10 km. Len pripominam ze mam automaticku prevodovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z3ro Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 Tak dneska po D1 z Brna do Prahy a pak přes Ml. Boleslav do Český Lípy. Po dálnici skoro pořád tachometrovejch 150 na tempomat průměrná spotřeba 8l/100. Jsem spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Ja som sa do teraz snazil jazdit na spotrebu ale asi som ten motor dost trapil tak prestanem a zacnem si tu silu uzivat, mam vymenene rozvody,olej, filtre, tak sa nemam coho bat, tak som zvedavy ake budu spotreby, ale priemer pod 8 sa mi bude pozdavat, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z3ro Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 Tak jak ti to šlape draku? Co spotřeba, když to teď víc točíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Dakujem za opytanie ide to vyborne mam pocit ze spotreba na niektorych usekoch o nejake to deci klesla lebo nie vzdy sa to da nahanat vies vozievam aj manzelku tak pri nej sa musim krotit, vtedy mam pocit ze aj ta prevodovka radi nejak jemnejsie. Spotreba sa ustalila na 7,7 a zatial sa drzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Kolko oleja nalievate pri vymene mne to vychadza 4,5l, a kolko oleja dolievate medzi vymenami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feki Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 zdravim priznam sa ze som necital vsetkych 50 stran ohladom tohto motora, ale skusal som aj chvilku hladat a nic. Zaujima ma dotaz, co lpg do tohto motora? uvazujeme o kupe scoutika, ktory ma 58tisic km, ale je to benzin ktory je relativne nenazrany. Nebol by problem ho tam namontovat? aka by potom mohla byt spotreba? a sice nie je to dolezite, ale pre zaujimavost, da sa motor s lpg chipovat? teda musela by sa zrejme chipovat rj od lpg nie? dik za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Fsi na lpg prerobit ide ale moc sa to neoplati lebo aj tak tam kvoli ochladzovaniu vstrekov musi vstrekovat aj benzin, zahliadol som aj spravu ze nejaka firma to roby aj bez vstrekovania benzinu ale ktora a za kolko to netusim. 2,0 fsi cipovanim vela neziska lebo tam neni z coho brat nema turbo,a po cipe to taha lepsie od spodu ale vela kw tam neziskas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feki Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 jop viem ze priame vstreky sa musia chladit, ale myslel som ze to ajtak moze vyjst celkom dobre. a narychlo co som naklikol a chipovat dalo na nejakych 121kw http://www.autochip.eu/sk/vykonove-tabulky/skoda/skoda-octavia-scout-20-fsi-150hp/ akurat som uvazoval nad tym ci by sa dal chipovat aj s lpg, ale to by bola blbost uz. Takze zrejme si pockam na nejaky lepsi dieslovy kusok. Momentalne u nas nie je nic moc na vyber. dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Feky skus si pozriet toto: http://www.greencar.sk/lpg-automobily/definitivne-rieenie-pre-lpg-v-motoroch-s-priamym-vstrekom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 V utorok som bol velmi prijemne prekvapeny v autorizovanom servise skoda. Veduci technikov mi povedal ze je zvolavacia akcia na zapalovacie cievky ktora sa tyka aj mojho auta. Cievky mi boli zadarmo vymenene a s novymy cievkami uplna spokojnost motor taha lepsie a spotreba kleska o 0,2l. A to som kupil jazdenku a tam som ju zacal servisovat nechal som im tam okolo 1000 eur tak sa mi 300 vratilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 jak vám startuje motor, když je zahřátý? ... já když mám studený motor, tak úplně v pohodě, ale teplý start je někdy problém... ale na druhý pokus vždycky naskočí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z3ro Vloženo 5. Červen 2011 Sdílet Vloženo 5. Červen 2011 Mě startuje okamžitě za studena i za tepla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 13. Červen 2011 Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 I mě startuje stejně za tepla i za studena. Je fakt, že předtím jsem měl Octavii 1,6 a ta startovala rychleji - na tři otočení, zatímco 2,0 FSI na to potřebuje čtyři, někdy i pět otočení startérem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klocosk Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 zdravim priznam sa ze som necital vsetkych 50 stran ohladom tohto motora, ale skusal som aj chvilku hladat a nic. Zaujima ma dotaz, co lpg do tohto motora? uvazujeme o kupe scoutika, ktory ma 58tisic km, ale je to benzin ktory je relativne nenazrany. Nebol by problem ho tam namontovat? aka by potom mohla byt spotreba? a sice nie je to dolezite, ale pre zaujimavost, da sa motor s lpg chipovat? teda musela by sa zrejme chipovat rj od lpg nie? dik za odpovede Nazdar Feki Na scout alebo lepsie povedane na motor 2.0 FSi s kodom BVX sa LPG neda namontovat momentalne tvrdia ze kvoli mapam ktore su momentalne k dispozicii iba k motorom 2.0 FSi s kodom BVY,BLR,BVY na motor BVX ktory ma scout nie su. Zrejme je to spojene aj s tym vrstevnym vstrekovanim kde bude zrejme problem okrem chladenia vstrekov aj s vrstvenim zmesi okolo sviecky LPG zrejme nezapaluje tak ako benzin, zistujem to uz viac nez rok no zatial sa mi viac nepodarilo zistit. Inak videl som jednu octaviu namontovanu na lpg s kodom BLR a a chlap bol celkom spokojny zralomu to okolo 8L/100kmLPG + 2 L benzinu, je to o nieco horsie na navratnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.