Březen 27, 201015 r Ja mam moznost sehnat tohle, ale je toho omezene mnozstvi: VAG-COM 409.1 ODB II KKL USB ... 850 Kc VAG-COM 704.1 OBD II HEX-CAN USB ... 2500 Kc OBDII USB ELM327 ... 1600 Kc chsi se zeptat zda je jeste nejaky kabel k mani ? shanim HEX-CAN USB kabel, nejlepe i se softwarem a v cestine :-) je mozne neco takoveho rozumne sehnat ?
Únor 4, 201114 r Zdravim panove mam dotaz. Koupil jsem si Hex Can kabel i s Vagem 10.6.0 ale v anglictine,nenajde se mezi vama nekdo kdo by tam umel vlozit cestinu.Kabel je plne funkcni jen je v anglictine a stim se moc dobre neda pracovat. Nabizim financni odnenu.Diky alexx10@seznam.cz 608 900 026
Únor 5, 201114 r chsi se zeptat zda je jeste nejaky kabel k mani ? shanim HEX-CAN USB kabel, nejlepe i se softwarem a v cestine :-) je mozne neco takoveho rozumne sehnat ? To je dva roky starý,jestli jsi si toho nevšiml..ty doby jsou ty tam No a přehrát 10.6 EN na 10.6 CZ....tak na to rovnou zapomeń,snad jsi věděl co kupuješ, jestli máš problém s angličtinou,tak sis měl koupit buď origo,nebo někde 805 Cz,to existovalo.
Červen 4, 201114 r Zdravím,chci se zeptat jestli nemá někdo zkušenost s tímto přístrojem http://tetaberta.cz/inzeraty/diagnostika-vag-pro-kkl-can-vw-audi-skoda-seat-ID10sO.html
Září 21, 201113 r Ahoj,,, chtěl bych poprosit někoho z Prahy o malou pomoc. Mám visty a modrej KKL(USB), vag se nepřipojil ale Motordiag Komfort Manager ano. Je tu někdo, se zkušenostmi a mohl by mi věnovat třicet minut? Díky moc Když bude ten šikula umět nakodovat konfortku na okna a zrušit zamikání při překročení rychlosti a zrušit tripling... I nějaká lahvinka dobrého moku za odměnu bude....
Únor 20, 201213 r Zdravím všechny příznivce motorismu Sháním nějaký kabel pro lajka za rozumnou cenu na fabii I r.v. 2005 a na Roomstra r.v. 2008 Díky
Únor 20, 201213 r potrebujes HEX-CAN, takze jestli ho chces levne tak nejaky cinsky klon, nebo pak koupit original, ale to je trochu drazsi sranda...
Únor 20, 201213 r právě jsem na ten HEX-CAN koukal a je dost dražší a žádný klon nechci jsem si myslel jestli ho někdo nebude prodávat použitý, tak za půlku aspoň
Únor 20, 201213 r taku zkus checksum forum, obcas se tam nejaky ten jety vag objevi, ale stejne je to minimalne za pet tacu
Únor 20, 201213 r Kovar - tak to me mrzi ze jsem se pletl milhausek - ja myslel ze novej room uz potrebuje hex-can
Únor 20, 201213 r Ano Rom potřebuje Hex ,ale až ten po faceliftu to je myslím od KT 13/2010. Tobě opravdu stačí KKL
Březen 25, 201213 r Zdravím pánové, už nějakou dobu přemýšlím nad pořížením diagnostiky pro moji F1 combi, 1.4 16V 55kw (2004), teďka mě k tomu trošku popohnala kontrolka motoru, která se mi dneska rozsvítila, auto ale jede dál úplně normálně. Moje představa je tak do 2.000,- Kč, samozřejmě bych rád originál VAG, ale takový peníze za to dávat nechci. Moje požadavky jsou spíše základní (čtení paměti závad a její mazání, nejlépe aby k tomu byla nějaká databáze chybových hlášení, sledování veličin, nastavení servisního intervalu a dalších věcí v autě). Doporučíte mi něco??? Našel jsem na aukru tohle, ale zase jsem tady četl spoustu negativních zkušeností k ELM327, tak nevím. Je tady hrozných informací, ale nic jednoznačnýho. http://aukro.cz/prof...2224963974.html http://aukro.cz/profi-diagnostika-vag-kkl-can-vw-skoda-audi-seat-i2218911334.html Upraveno Březen 25, 201213 r od holmer
Březen 25, 201213 r na F1 ti staci KKL kabel a free vag a to poridis do kolem 600 uplne bez problemu...
Červenec 23, 201213 r To je nejaka blbost, tam ti musi jit alepson 23byt. Neco delas spatne. Zdarim. Pisem takto lebo ti nejde odoslat SZ. Zdravim ta. Prosim ta cital si o Vagu. Vedel by si mi zohnat HEX-CAN kabel. Spominal si nejakeho Svobodu. Diky za oopoved
Únor 4, 201510 r Ahoj lidi. Potřeboval bych poradit jakou potřebuji diagnostiku na Superba rok výroby 2006 1.9 TDi 77kW PD. Díky za odpověďi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.