Radas1 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Dnes mě drapli chlupatí a upozorňovali mě na mračínka předních světel!!dle mého názoru tam můžou být,ale můžou zakrývat jen určité procento.Nevíte někdo kolik?? Laughing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Dnes mě drapli chlupatí a upozorňovali mě na mračínka předních světel!!dle mého názoru tam můžou být,ale můžou zakrývat jen určité procento.Nevíte někdo kolik?? Laughing Pokud máš mračítka od Milotecu tak ten je má homologovaný takže Policie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 13. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Pokud máš mračítka od Milotecu tak ten je má homologovaný takže PolicieTo si nejsem jist,auto jsem koupil už s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Dnes mě drapli chlupatí a upozorňovali mě na mračínka předních světel!!dle mého názoru tam můžou být,ale můžou zakrývat jen určité procento.Nevíte někdo kolik?? Laughing Já mám mračítka od Miloteku, jsou homologovaný.Takže by to mělo být OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 To si nejsem jist,auto jsem koupil už s tím Podívej se na stránky Milotecu jestli k tomu tam nemají homologační list nebo jak se tomu řiká. Popřípadě jim můžeš napsat že jsi ho ztratil a oni ti ho pošlou. Mračítka má hafo lidí to byly nějaká kokoti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratafak Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Mračítka od Milotecu mají na vrchní úzké plošce (tedy na té částí, která je skoro schovaná pod kapotou) vyrařenou homologační značku. Pokud na nich není kilo barvy , tak je vidět. Sám jsem takhle bodoval na technický, protože pán byl hodně "pečlivej" a nějak se mu mračítka nezdály, tak jsem mu prstíkem ukázal "éčko" a byl klíííd. . Tenkrát, když jsem si je kupoval, tak jsem si přidal asi 150 kaček právě kvůli tomu aby to mělo homologaci a když jsem si je lakoval, tak jsem si dal záležet na tom, aby to ta barva moc nezalepila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 14. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Já mám mračítka od Miloteku, jsou homologovaný.Takže by to mělo být OK.OK.dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.