Prosinec 16, 200717 r Autor Mám ho tady z bazaru funglovka od člena "joujou" a jdou mu na dračku v pátek mi psal že mi ho zabalil a poslal cena 1989 i z poštou Tak to je super cena. Jdu mu taky napsat.. Diky Bazzi
Prosinec 19, 200717 r Jestli chceš fakt měnit zadní světla, tak já bych doporučil ta světlá. Černá světla vypadají jak monokly.
Prosinec 19, 200717 r Taky se přikláním k Origo světlům. A z vlastní zkušenosti tuningové ve tmě moc nesvítí a ve dne vůbec špatný. Mysli na bezpečnost a na ty co jedou za tebou. Ahoj.
Prosinec 19, 200717 r Nechej určitě origo, tyhle světla co vypadají jako kelímky od hořčice bych zařadil na žebříčku nevkusu na úroveň chromovaných madel a misek na dveřích. Ale jak jinak, každý podle svého gusta - já bych prachy raději umístil do jízdních vlastností auta, kde jsou stále (a budou i nadále) značné rezervy.
Prosinec 20, 200717 r Autor Diky za nazory, vlastne nazor... ... Uz jsem si objednal RS naraznik a svetla nechavam origo... Upraveno Prosinec 20, 200717 r od sypi
Prosinec 20, 200717 r Diky za nazory, vlastne nazor... ... Uz jsem si objednal RS naraznik a svetla nechavam origo... Udelal jsi moc dobre - facelift svetla jsou na Octe sperkem Upraveno Prosinec 20, 200717 r od Host
Prosinec 20, 200717 r Prave prodavam jedny ciry, nemas zajem??? :DTy ciry jsou strasne hnusny, v zivote bych si je na auto nedal, pfuuj!!! http://forum.skodahome.cz/uploads/post-73-1169328525.jpg
Prosinec 21, 200717 r Cau, mam Octavu I a premejslim dat dozadu ciry lampy... Barva je Capuccino metaliza. Jaky ciry lampy se vam na tom libi vic?Volba 1 Volba 2 Diky Ja by som dal cierne, chromovane sa mi zdaju kapanek gycove - sam som ich mal...BTW:in-pro nie su nejak Xtra kvalitne - staci jazdit 2-3 hod so zapnutou hmlovkou a zacnu sa roztapat...
Prosinec 21, 200717 r sypi, taky jsem uvazoval o tech lampach volba1 a volba2. Ale vcera jak na svinu jsem jel za jednu oktavku, ktera mela volbu2 a popravdereceno, nejak se me to nelibilo, nevim proc, ale proste me to neslo do oci a nejak me to "neoslnilo". takze si nechavam ty puvodni a penizek vrazim do neceho jinyho
Prosinec 27, 200717 r Origo sou origo ale kdyz uz to chces "kazit" tak me se vic libi ty cerny Upraveno Prosinec 27, 200717 r od Cary_mary_fuck
Prosinec 27, 200717 r kazdopadne nechat original..tady ty tunersky jsou pekne hnusny!!akorat si to auto skazis a kdyz te potkam budu se ti smat tak jako ostatnim co to tam maji!!!opravdu hnus na octavii !! origo jsou NEJ! Tot muj nazor
Leden 22, 200817 r Origo jsou nejhezčí,ty tuzingový jsou ošklivky. Nevím, co máte proti tuningovým zadním světlům....já bych tam ty unavené originály už nedal...krásně to změnilo design...a je to zase o krapítek orinálnější Každopádně nikoho nenutím, nepřesvědčuju ..."proti gustu žáden dišputát "Tak řiď. ať jedeš lip "
Leden 22, 200817 r Nevím, co máte proti tuningovým zadním světlům....já bych tam ty unavené originály už nedal...krásně to změnilo design...a je to zase o krapítek orinálnější Každopádně nikoho nenutím, nepřesvědčuju ..."proti gustu žáden dišputát "Tak řiď. ať jedeš lip " Protože výrobci zatím neudělaly vzhledově pěkné lampy zatím to jsou takový pokusy ,ale kdyby začaly dělat led-technologii a upravily by vzhled tak pak už se dá o něčem takovém uvažovat zatím ty origo vypadají nejlépe (dle mého názoru)
Leden 22, 200817 r Hele ty světla určitě neměn vypadá to lacině taky mám ty chromový ale byla to blbá volba.
Leden 22, 200817 r Když už ne origo tak tohle nebo tohle Jinak se mi teda nelíběj žádný jiný než origo a tyhle dvoje
Leden 22, 200817 r Ještě mě napadlo ty čirý lehce natónovat do barvy podobný laku na autě... Upraveno Leden 22, 200817 r od ph007
Leden 22, 200817 r Ještě přihazuju jedno foto, ať se ti lépe rozhoduje.....taky máš stříbrnou barvu a na té to vypadá takto. A s tím lakem to je taky dobrý nápad...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.