Přejít na obsah

Jake spotrebice do kuchyne?


Martinoslav

Doporučené příspěvky

Crake: Moc pekna kuchynka!! :worthy

Tomas: jj, znervoznel me kameraman. Neohlidal si svetlo a byl jsem na obrazovce hrozne tmavej. Nebyl to ten den jeho prvni prusvih, tak jsem myslel, ze ho zabiju :D;)

To neokecáš lol . Teď jsem to přečetl manželce a ta přikyvovala, že jsi byl tmavej. Aby jsi se neproměnil v ci...a. lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tak se to zase trošku hnulo a telka už visí. Ještě ale musím koupit nějaký jiný kablíky(Y Pb R nebo jak se to jmenuje) a protáhnout je zdí, nechat udělat polišky na repráky a hodit je na stěnu, nechat udělat nějakej fajnovej krytej stůl k PC(aby se schovaly kabely) a ještě asi vymyslet nějakej jinej stolek pod tu telku, respektive na takový ty další cypoviny související s TV. Dneska tady byli truhláči vyměřovat druhou část kuchyně( to si ještě žena vymyslela). No jeěště tady toho je dost a dost na dodělání.

Foto před a po pověšení. Většina kabelů už je schovanejch, ale zdaeka ještě ne všechno. Dráty k repro už jsou vyvedený ven. Namontit poličky, zapojit a díry zadělat.

Editováno: , autor: TomasB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

pro nákup ti mohu doporučit vybrat si na netu co chceš, napsat si co chceš a za kolik je to na netu a pak dojít do nejbližšího kamenného obchodu a tam prostě sdělit, že koupíš to a to za tolik a tolik. Máte zájem? Jsem takhle ušetřil docela ranec.

Od Samsungu nemám nic, takže v tom ti neporadím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Jen takovej dotaz na specialisty na pračky. Nějak se nám stává, že pračka začne při ždímání šíleně skákat a tím, jak je zadělaná v kuchyňské lince, tak je to jako by tu linku chtěla zbourat :feve: Prostě se to prádlo uvnitř nějak neurovná jak by mělo. Dělá to jen občas, zcela nepředvídatelně, ale pak je to opravdu schopný rozbíjet skleněný věci postavený na lince. A poslední dobou to dělá nějak často. Chci se proto specialistů na pračky optat, kde je problém? Proč si to prádlo nesrovná rovnoměrně? Má cenu koupit novou? Možná jsme to dřícv nevnímali, protože nebyla zastavěná, ale teď je to šílenost, když se to přihodí. Jen nevím, když koupím novou, jestli se to vyřeší. Nerad bych, abych koupil novou a ta dělala totéž.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...