Publikováno Prosinec 19, 200717 r Jsem se s kýmsi dohadoval a nebyl jsem si jist !!!! nevíte náhodou ???
Prosinec 19, 200717 r blbost, není potřeba... když je prokluz na předních, tak se připojí zadní kola ja mam a na blate kdyz si chci zaradit tak ho vypinam ono se doporucuje ho treba vypinat do hlubokeho snehu,myslim ze blbost to neni
Prosinec 19, 200717 r ja mam a na blate kdyz si chci zaradit tak ho vypinam ono se doporucuje ho treba vypinat do hlubokeho snehu,myslim ze blbost to neni ASR na 4x4 ? Čistě z principu se mi to nezdá - ale všchno je možný, já myslel, že máš ESP Ale je to fakt jeden myslel a víte jak to dopadlo, tak já už mlčím
Prosinec 19, 200717 r ja mam a na blate kdyz si chci zaradit tak ho vypinam ono se doporucuje ho treba vypinat do hlubokeho snehu,myslim ze blbost to neni Existuje O1 4x4 s ASR? (nie ESP)
Prosinec 20, 200717 r Existuje O1 4x4 s ASR? (nie ESP) Můj názor je, že neexistuje - a jako důkaz (místo slibů) jsem koukal do ETKY a pro 4x4 jsem nenašel jednotku ABS+ASR only. Pouze ABS+EDS (základní varianta) a ABS+ESP (plná varianta) v několika vydáních.
Prosinec 20, 200717 r Autor Můj názor je, že neexistuje - a jako důkaz (místo slibů) jsem koukal do ETKY a pro 4x4 jsem nenašel jednotku ABS+ASR only. Pouze ABS+EDS (základní varianta) a ABS+ESP (plná varianta) v několika vydáních. ABS + EDS,co je to EDS ????
Prosinec 20, 200717 r mam abs,asr,esp,eds,mba esp je spojeny s asr Upraveno Prosinec 20, 200717 r od foxdivemaster
Prosinec 21, 200717 r Viem, že vo forúme sa už neraz písalo o dodatočnej montáži ESP na 4x4 ale nikde som sa nedočítal, či vobec to niekto robí a za aký peniaz (všetky diely+montáž).
Prosinec 21, 200717 r mam abs,asr,esp,eds,mba esp je spojeny s asr To jsou zkratky nemocí, kterými trpíš ?
Prosinec 21, 200717 r To jsou zkratky nemocí, kterými trpíš ? asi jo ale beloba me zatim jeste nepotkala ,jinak kdyz jedu v bahne na plny plyn tak elektronika to uplne podle prokluzu kol omezi mam plny plyn a otacky treba 1500 jak najede na pevnejsi povrch tak jede vic,a kdyz vypnu esp tak to hrabe az zamnou leti blato jak u motokrosu takze si myslim ze to esp je spojeny s asr tak mi to bylo aj receno,v normalu mam esp a asr aktivni a zmacknutim tlacitka vse vypnu,jestli to tak neni tak se omlouvam za mylne info
Prosinec 25, 200717 r asi jo ale beloba me zatim jeste nepotkala ,jinak kdyz jedu v bahne na plny plyn tak elektronika to uplne podle prokluzu kol omezi mam plny plyn a otacky treba 1500 jak najede na pevnejsi povrch tak jede vic,a kdyz vypnu esp tak to hrabe az zamnou leti blato jak u motokrosu takze si myslim ze to esp je spojeny s asr tak mi to bylo aj receno,v normalu mam esp a asr aktivni a zmacknutim tlacitka vse vypnu,jestli to tak neni tak se omlouvam za mylne info Jojo běloba Ale jinak budeš mít pravdu s tím ESP, ale pokud vím tak na začátku šlo o kombinaci ASR a 4x4 bez ESP a ta se pravděpodobně nedělala. Mimochodem na rozmáchaným poli je ti ESP/ARS a všechny možný zkratky stejně na prd tam pomuže jenom traktor
Prosinec 26, 200717 r edg a esp a mba = je to zbytečnost na 4x4, ta de do zatáček sama! Klucíííí, sežeňte mi udržovanou 4x4 výměnou za vrak OII RS -> hodnota stejná, možná vrak lehce v plusu (+)
Prosinec 26, 200717 r edg a esp a mba = je to zbytečnost na 4x4, ta de do zatáček sama!Klucíííí, sežeňte mi udržovanou 4x4 výměnou za vrak OII RS -> hodnota stejná, možná vrak lehce v plusu (+) Tak to je omyl. 4x4 rozhodně ESP nenahradí, zvláště ne u O1, kdy se zadek připíná jen když je prokluz předku. Pěknej článek o ESP http://www.fce.vutbr.cz/veda/dk2004texty/p...emela_Marek.pdf
Prosinec 27, 200717 r Tak to je omyl. 4x4 rozhodně ESP nenahradí, zvláště ne u O1, kdy se zadek připíná jen když je prokluz předku. Pěknej článek o ESP http://www.fce.vutbr.cz/veda/dk2004texty/p...emela_Marek.pdf Díky, poučil jsem se a příště nebudu plácat takové ptákoviny
Březen 25, 200916 r Cosby tu před časem nabízel komplet 4x4 ESP za 6.000,- Kč Problém je v tom, že musíš vyměnit i brzdové trubky /ty v ceně neměl, pochopitelně/ protože jsou jiné, resp. jinak naohýbané... MK20 vs. MK60 systém... chtěl jsem do toho jít, ale nakonec jsem cuknul - podle mě to nestojí za to, takový jebání s tím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.