Přejít na obsah

Autorádio SYMPHONY a iPod Apple Video 80GB - Black MP3 Player


nneill

Doporučené příspěvky

Máš dvě možnosti :

1. http://www.stualarm.cz/produkt/55vvgx001-a...m-radia-vw-old/

2. http://www.stualarm.cz/produkt/55usbvw003-...-iso/aux-vstup/

PS: mám variantu č.1 a max spokojenost, dnes bych šel do USB ( v době kdy jsem kupoval ještě USB adaptér nebyl )

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
http://www.stualarm.cz, pripadne http://www.connects2.co.uk, tam by neco takoveho mohlo byt. Ale jestli k Symphony pripojis Tvuj iPod nevim. Hledej

Zatim ho připojený nemám, u nás jsou přestřelené ceny, nechal jsem si ho poslat z us, ale zatím nedorazil. Uvažuju, že si koupím ten usb konektor od stualaram.cz. Byl jsem v Škodaauto a řekli mi, že výstup tam mám. Jinak je to Symphony s CD, Octávka r.v.2004 - Rider.

Až se přiconectím, tak napíšu. Díky za rady hoši. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 7 měsíců později...

Pani ale nikto tu neriesi ked mam zakladne skodovacke autoradio bez konektora na CD changer?Tie moduly su mi na H.

FM modulator nechcem degraduje to kvalitu,potrebujem prasknut napriamo NF signal do zosilovaca autoradia a nejak emulovat,ze mam vlozenu pasku,aby sa preplo z rezimu tunera.

Autoradio nechcem menit,pretoze mam pokoj od lopkarov,potrebujem len je funckiu zosilovaca.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano je to music system 202.Musi to nejak ist,sakra asi sa donutim to rozkuchat a nejak to hacknut,vedomosti,vybavicko na to mam,chyba mi chut,pruser je ze to zasrane radio musi byt pripojene na CAN zbernici,inak je mrtve,uz davno by to bolo doma v teple na zdroji a osciloskope.

Predpokladam,ze tam je nejaky mikrospinac na detekciu kazety,ktory vedie rovno na riadiaci procak (ten staci vhodne upnut na nejake napatie).Je tam urcite nejake snimanie otacania trnov pohonu kazety,co sa urcite bude dat nejak bypassnut.Mozno staci na nejaky "mrtvy testovaci pin" priviest napatie a autoradio sa prepne na rezim kazetaka a staci priamo iba napajkovat kabliky z jacku na hlavu magnetofonu.

Uvazoval som upgrade na symphony s podporou CD menica,ale to je 1500 sk plus ta krabica interface za 2000 a to si uz mozem kupit nejaky jazdeny pioneer.

Pani opakujem toto smejdove radio ma nespornu vyhodu,nelaka lopkarov a mozem kludne spat a kvalita zvuku staci.

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Na plosaku je este pred predzosilnovacom (aby si mal moznost hlasitost regulovat origo potenciometrom) audio in L,R a GND z kazetovej mechaniky, sem napajkujes kable - ktore prepojis s audio vystupom ipodu. Do mechaniky Ti uz staci vlozit len atrapu kazety,ktora sa bude tocit alebo napr. pozijes hama kazetu s audio vstupom. A mas vyriesene iPod audio in s minimalnym skreslenim v danych moznostiach.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Dobry den,

do sve OI s radiem Symphony + CD jsem si poridil tuto verzi http://www.stualarm.cz/produkt/55xcvw003-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vw/aux-vstup/ a mohu Vam rict ze to nefunguje tak jak ma. (Jede to jen do prvniho restartu radia), chtel bych se optat zda nema nekdo podobne zkusenosti a nevedel co s tim diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Ale Wojnar,ale uz som sa posunul dalej.Rozkuchal som ten kazetak.A koumal.Su tam dve mikrospinace,ktore davaju signal procesoru,ze bola vlozena kazeta a prepinaju audio vstup medzi kazetakom a radiom (velmi dolezite).Skusal som ich nahradit miktospinacmi,fungovalo to,ale hned po PLAY som isiel do rychleho pretacania FF.Ono su tie vstupy do procaku pripojene cez pull up na 5 Volt,a ja som len rozopol pararelnym mikrospinacom do vzduchu,takze sa to neuzemnilo a spravalo,ako keby som stlacil FF na pretacanie...musia tam byt dva prepinace pracujuce paralelne..cize tu som skoncil,vysral sa na to a vlozil atrapu kazetu a do serie z motorcekom som dal 1k odpor aby sa netocil,nevrcal a nezral elektriku:) Takze to staci,potom som odpojil snimaciu hlavu kazetaka a tam so vyviedol stereojack s 1k odpormi na moj mobil jackom v ulohe mp3 prehravaca.....uz by som to zadekloval,ale zlomil som kabel,stratila sa mi 15ka,cize radio nestartuje po zapnuti klucika...

Hladam niekoho okolo BA kto mi natiahne tu 15ku od poistkovej skrinky pomoc...

Editováno: , autor: andy220
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...