vorlajz Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 už jsem to tu psal... abys u Octávie s ESP vypnul ASR, musíš vypnout ESP, jehož součástí právě ASR je! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 vypnutím ESP se vypne i ASR - si myslím??? jistě, já nevim co tady furt řeší, chci hrabat na ledu, vypnu ESP, kdyz nemam ESP, vypnu ASR a hrabu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 přesně tak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 4. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2008 (editace) Kvaki promiň , ale z tohoto příspěvku není jasné jestli na suchu nebo na ledě : ASR - to je ale prevít. S autem se nedá vůbec blbnout = hrabat na 5tku atd. - ukázat svůj krouťák.. I ty píšeš v předchozím příspěvku ,že se ti nejedná o sníh ,ale o suchou vozovku . Tak jestli je podle tebe suchá vozovka led . Tak to se omlouvám . Ale já tuto diskuzi již několikrát pročetl . myslim dve nezavisli veci: 1,tak tady tu diskuzi sem zacal prave proto ,ze se me stalo ,ze pri vyjezdu ze zatacky a prudke/relativne/akceleraci se auto chovalo nedotacive /byl skoro suchy asfalt/pozor nebavim se o snehu a rosta 1,8 taky ne 2,ESP jsem zkousel na ledu do kopecka a uplne me pri rozjezdu ubralo plyn je to vo komunikaci Editováno: 4. leden 2008, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 4. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2008 So sorry. Ale je to pravda co píši. vždiť s tebou souhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 4. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2008 přesně tak! jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 žiju v přesvědčení, že pokud je ASR tak má vypínání vždycky, jinak na ledu bude hrabat i HTP na pětku HTP to má už přeci v názvu: high torque performance (vysoký krouťák ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 tak jsem dneska projíždě závatými cestami severních čech zkoušel jsem jezdit se zapnutým a vypnutým ESP... tzn i ASR... nebudu to tady nějak rozepisovat, prostě do hlubokýho sněhu je lepší si ESP vypnout! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 tak jsem dneska projíždě závatými cestami severních čech zkoušel jsem jezdit se zapnutým a vypnutým ESP... tzn i ASR... nebudu to tady nějak rozepisovat, prostě do hlubokýho sněhu je lepší si ESP vypnout! Já jezdil v hlubokým sněhu se zapnutým ESP a bez problémů. Příště ho také vypnu a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 no ono to ASR skutečně dost ubírá .... pravdou je, že bez něj to jede hlubokým sněhem líp! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 no ono to ASR skutečně dost ubírá .... pravdou je, že bez něj to jede hlubokým sněhem líp! Na tom něco bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 včera po té sněhové nadílce jsem zkoušel projet pár pravoúhlých zatáček malinko rychleji než obvykle na tokovém to povrchu... auto šlo i se zapntuým ESP (kontrolka problikávala jak divá) do malýho smyku, výjez ze zatáčky byl v pohodě... asi taky díky zadku... docela by mě zajímalo, jak by se v takové situaci chovala dvoukolka, zda by se tak rychle srovnala z toho smyku, zda by se chytil ten předek na tom kluzkém povrchu atd. jinak se Scoutínem spokojnej, tedy hlavně s Haldexem... protože se to zatím chová velmi dobře!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 7. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2008 tak jsem dneska projíždě závatými cestami severních čech zkoušel jsem jezdit se zapnutým a vypnutým ESP... tzn i ASR... nebudu to tady nějak rozepisovat, prostě do hlubokýho sněhu je lepší si ESP vypnout! v navodu pisou vypnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 7. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2008 tak vcera jsem to zkousel v takovim krpalul/led a na nem snih/.zastavil jsem .motor me chcipnul/asi drevak/ a najednou auto zacalo couvat couvalo ja vsechno zabrzdeny a jenom sem cekal, nastesti se zastavilo po 30m ,tak sem ho natocil a bez problemu se rozjel.Kamos vedle jenom cumel a ja taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 to bude tím velkým točákem nééé, dělám si prdel... Kvaki za rozjezd na zledovatělým kopci máš u mě palec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 7. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2008 me zarazilo to ze to auto zacalo couvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 no tak gravitace je sviňa no... když si stál na ledu, tak to není zas tak divný! nemyslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 no tak gravitace je sviňa no... když si stál na ledu, tak to není zas tak divný! nemyslíš? Na ledu klouže všechno. Dneska jsem jezdil celé dopoledne se Scoutem a ani jednou nezaváhal. Prostě haldex je supr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trocken Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 docela by mě zajímalo, jak by se v takové situaci chovala dvoukolka, zda by se tak rychle srovnala z toho smyku, zda by se chytil ten předek na tom kluzkém povrchu atd. Já si projel stejnou zasněženou zatáčku s OII 4x4 a potom s předohrabem se zapnutým ESP, a kupodivu to ten předohrab projel bez potíží. ESPéčko je mocný pomocník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 taky bych si to chtěl vyzoušet! chjo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Na ledu klouže všechno. Dneska jsem jezdil celé dopoledne se Scoutem a ani jednou nezaváhal. Prostě haldex je supr. a což teprve trvalé 4x4, to si někdy vyzkoušej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 me zarazilo to ze to auto zacalo couvat No Oktávka je přeci jen dost těžké auto a pokud je silnice kombinace sníh/led je lepší v kopci nezastavovat, buď zastavit pod už pod kopcem,pokud větříš problémy nebo za každou cenu kopec vyjet.Sám sis vyzkoušel jak jsi bezmocný při klouzání s kopce-pokud by se pod kopcem mezitím objevil cestář s radlicí napíchl by ses na ni ani bys nemrk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 No Oktávka je přeci jen dost těžké auto a pokud je silnice kombinace sníh/led je lepší v kopci nezastavovat, buď zastavit pod už pod kopcem,pokud větříš problémy nebo za každou cenu kopec vyjet.Sám sis vyzkoušel jak jsi bezmocný při klouzání s kopce-pokud by se pod kopcem mezitím objevil cestář s radlicí napíchl by ses na ni ani bys nemrk. to byl pokus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Já si projel stejnou zasněženou zatáčku s OII 4x4 a potom s předohrabem se zapnutým ESP, a kupodivu to ten předohrab projel bez potíží. ESPéčko je mocný pomocník to jo a mela by se na to davat sleva na pojistku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 (editace) to jo a mela by se na to davat sleva na pojistku A u RS zase drazsi za rychlou jizdu coz.... Editováno: 8. leden 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.