Robbe Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Zdravím, chci se zeptat,mám octavku v comfort provedení s PP,nemám tam ale ukazatel dojezdu!? Jde tam Sw nahrát !? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 U starých budíku nefunguje dojezd. Je nutná výměna budíku a tím pádem další věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robbe Vloženo 28. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 U starých budíku nefunguje dojezd. Je nutná výměna budíku a tím pádem další věci aha,diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 u 1,6/55 nejdou dát jiné budíky než neCANové, tudíž ani po výměně budíků ti to dojezd zobrazovat nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robbe Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 u 1,6/55 nejdou dát jiné budíky než neCANové, tudíž ani po výměně budíků ti to dojezd zobrazovat nebude Škoda, diky a porkovací asistent !? Dala by se domluvit montáž, nevím jaký koupit, je dost výrobců - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Škoda, diky a porkovací asistent !? Dala by se domluvit montáž, nevím jaký koupit, je dost výrobců - Montáž se dá zvládnout je tady i návod. Někdo ani nesundával nárazník. jo stím výběrem je to horší. Někdo to a zase to, počítej, že za 700- 1500 to nebude sláva. Hlavně s trvanlivostí. Řešení je orig. prodává se v bazaru 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.tom Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Ahoj, prosím nemáte někdo dílenskou nebo servisní příručku pro palubní desku ? jedná se mi o zapojení jednotliých odičů a propojení k čidlům, chci dodělatbudíky s palubním PC mám necanovou sběrnici a diesel. Dále nemáte někdo soupis palubek které mám na vrakáči hledat ? To schéma zapojní by mi moc pomohlo. Vím že je tu návod jak to dodělat ale zajímalo by mě to detailněji. Děkuji dj.tom@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Ahoj, prosím nemáte někdo dílenskou nebo servisní příručku pro palubní desku ? jedná se mi o zapojení jednotliých odičů a propojení k čidlům, chci dodělatbudíky s palubním PC mám necanovou sběrnici a diesel. Dále nemáte někdo soupis palubek které mám na vrakáči hledat ? To schéma zapojní by mi moc pomohlo. Vím že je tu návod jak to dodělat ale zajímalo by mě to detailněji. Děkuji dj.tom@seznam.cz napiš sem ještě MR a motorizaci pak už ti to podle toho někdo najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.tom Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 tak motorizace 1,9Tdi rok 00 ale rád bych to porovnal i s benzínem abych zjistil právě ten rozdíl z čeho to ten počítač počítá. je mi jasné že u benzínu ze vstřiku ale u čeho u nafty atd, dále množství paliva jde prý po zběrnici can, ale tu já ještě nemám ale určitě stačí dokoupit to a to a už to půjde proto bych to chtěl porovnat děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 (editace) tak motorizace 1,9Tdi rok 00 ale rád bych to porovnal i s benzínem abych zjistil právě ten rozdíl z čeho to ten počítač počítá. je mi jasné že u benzínu ze vstřiku ale u čeho u nafty atd, dále množství paliva jde prý po zběrnici can, ale tu já ještě nemám ale určitě stačí dokoupit to a to a už to půjde proto bych to chtěl porovnat děkuji Ty už nejspíš CANové budíky máš, nejsem si teď jistý, kdy se to dělí, stačí je vyndat a opsat jejich číslo a na zelené svorkovnici kouknout, jestli na ní jde dvojice oranžových drátů. Editováno: 2. leden 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 tak motorizace 1,9Tdi rok 00 ale rád bych to porovnal i s benzínem abych zjistil právě ten rozdíl z čeho to ten počítač počítá. je mi jasné že u benzínu ze vstřiku ale u čeho u nafty atd, dále množství paliva jde prý po zběrnici can, ale tu já ještě nemám ale určitě stačí dokoupit to a to a už to půjde proto bych to chtěl porovnat děkuji dej kod motoru a něco snad najdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.